Igaz hogy a creatin nyáron lóf*szt sem ér?
A kreatin semmikor sem hatásos.
Megfelelően alkalmazva az ATP reszintézist segíti elő, de nem túl hatékonyan (mivel nem megfelelően alkalmazzák).
A vízvisszatartás csak mellékhatás, ennyi erővel egyél meg 50 gramm nátriumot minden nap (só)....
21:24
Azt írtam, hogy nem hatásos, mert nem megfelelően alkalmazzák!
Nagyon nehezen szívódik fel ezért magas inzulinszintet kell elérni, ha azt akarjuk, hogy hasznosuljon a bevitt mennyiség.
Ideális esetben inzulininjekció után kellene bevinni, de nyilván ez nem ajánlott senkinek sem, ráadásul az ebben az esetben az inzulin anabolikus hatása mellett a kreatin hatása eltörpülne. :-)))
Én életemben 2 x próbáltam, másodszorra már teljesen szakszerűen és precízen, de nekem semmilyen hatása nem volt.
Bizonyos edés előtti készítményeknek kétségkívül van érezhető hatása az energia és erő szintre, de ezek több féle hatóanyag keveréket tartalmaznak, és hatóidejük is rövid....valóban. Túlértékelt termék.
Ha választanom kéne mondjuk glutamin és kreatin között, hát nem kérdés hogy melyik a hatásosabb... :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!