15 évesen nektek mekkora bicepszetek van? :D És súlyt meg magasságot is kérnék:D
csont izom zsír bőr:D
de napokba elkezdtem szálkásítani...mell+karra.
am annyi izom van rajta hogy elég legyen fekve 70kilóval szériázni.
eddig 95...de 100al is próbálkoztam,de abba már kellett segítség.nem is hinnéd nagy súlyoknál milyen sokat jelent 5kiló+ :D
szálkásításnál 40kilóval nyomok 80db-ot,mellgépen 75kilóval 50darabot...meg súlyzózok
22.23:
ilyen hozzászólást meg minek írsz? nyugodtan érdeklődhet...attól még hogy te nem gyursz,hanem egy 190centis 35kilós sz@ros emo vagy aki festeti a haját mint 1 b*zi,attól még nemkell mást szidnod.
neked mia bajod ?
nemigaz hogy vannak ijen emberek..feltettem egy kúrva kérdést és egyböl basztatnak...faszomnak írsz ide akkor ha nem tetszik ammeg nem elkesztem 1 éve gyúrok mán..
az nemrossz:D én 10hónapja...tavaly augusztus 8. mentem első nap
am szerintem ha hétfőn mennék(ugye pihenés után) edzeni és fekvével kezdenék,nem szálkásítanák szerintem menne 100kiló
Am. grat az 1 évhez. te szedsz valamit?(nem rosszból,hanem fehérje,stb)
marci msn? oszt dumálunk a gyúrásról:D életem a gyúrás meg a kaja:D am meg nemindenki hályas ba***a már meg az *****:@
190 cm vagyok 95 kg majdnem kocka hassss!!! az anyád hájas...
és 39.5-39 es bicepsz szálkás persze:D
marcell19991@freemail.hu
az fa.sza,grat:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!