Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ez szerintetek működhet, hogy...

Ez szerintetek működhet, hogy formásabbak legyenek a melleim?

Figyelt kérdés

"Maga a mell nem tartalmaz izomszövetet, de laza, rugalmas kötőszövetet és zsírszövetet annál inkább. Ezeket fizikai edzéssel nem fejlesztheted, de más gyakorlatokkal igen. Ezek legjobbika a váltózuhany.

Állíts be olyan meleg vizet, amilyet a bőröd még fájdalom vagy kellemetlen érzés nélkül elvisel, de ezen belül a lehető legmelegebbet! Ezzel, zuhanyrózsa segítségével körkörösen, a mellbimbót kihagyva locsold a melledet 30 másodpercen keresztül, majd azonnal, átmenet nélkül - vagyis arra a pár pillanatra, amíg átáll a víz hőmérséklete, inkább tartsd el magadtól a rózsát - locsold ugyanígy, körkörösen, a mellbimbót kihagyva teljesen hideg vízzel 10 másod-percig! Utána rögtön válts vissza az előző, lehető legmelegebb vízhez, ezzel locsold újra 30 másodpercig, majd újra átmenet nélkül hideggel újra 10 másodpercig, és így tovább! Kezdd három lánccal - a 30 másodperces meleg vizes és a 10 másodperces hideg vizes locsolás számít láncnak -, majd idővel, mondjuk hetente növeld eggyel a végrehajtott láncok számát, egészen tízig! Növelheted tovább is, de igazán nem érdemes, 10 és 15 ismétlés hatása között már nincs lényeges különbség. Mindig a hideg vizes locsolással fejezd be, és utána már ne érje meleg víz a melled, tehát a zuhanyzás végén végezd a gyakorlatot!

Minden nap, kihagyás nélkül minden nap végezd a gyakorlatot, a hatás nagyon rövid időn belül (egy hét) máris önmagáért beszél majd!

2011. júl. 16. 13:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Passz... ezt a technikát én akkor szoktam alkalmazni amikor tönkrevágott az edzés. Az izmok regerációját segíti, ez nem kérdés, de hogy mellet feszesít-e ezt szerintem senki nem mondja meg neked.
2011. júl. 16. 14:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkor majd kipróbálom és meglátjuk! :)
2011. júl. 16. 15:16
 3/7 anonim válasza:
narancsbőrre is ezt ajánlják...lehet,hogy van benne valami...én is ezt szoktam csinálni(csak a fenekemen és a combomon:)
2011. júl. 16. 17:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Zsóficica ezt csak szakemberrel szabad elvégezni, szóval legjobb ha küldesz képet, hogy felmérhessem az állapotod és a megfelelő hőmérsékleteket és időtartamokat beállítsam.
2011. júl. 16. 17:52
 5/7 A kérdező kommentje:
vicces vagy...
2011. júl. 16. 22:49
 6/7 anonim ***** válasza:

pedig igaza van :) nem lehet ilyeneket csak úgy.. :-"

de egyébként.. élő szövetnek egyáltalán mennyit változhat a hőmérséklete 30 sec. alatt? közben a vér áramlik, állandő hőn tartja. és amúgy is, a szövetekre maradandó hatással lenne pár fok különbség?

izomnak más, a vérkeringést élénkíti.

kíváncsi vagyok az eredményre, 1 hét múlva ugyan itt! :)

2011. júl. 16. 22:58
 7/7 A kérdező kommentje:
rendben írok egy hét múlva.. :)
2011. júl. 16. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!