Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Krav maga edzés mikor indul...

Krav maga edzés mikor indul Egerben?

Figyelt kérdés
van valakinek ötlete vagy infója? írtam mail-t is,de válasz nem jött...
2011. júl. 15. 00:20
 1/9 anonim ***** válasza:
hehe. footballtól sportosabb lennél ám :)
2011. júl. 15. 08:55
 2/9 anonim ***** válasza:

Előbb kiszámlázzák az e-mailezés díját :).

Egyébként majd ha indul küldenek mindenkinek egy mailt szerintem. Addig meg nézz utána, hogy biztos krav magára van szükséged. Itt a z oldalon is találsz róla olyan dolgokat amit a reklámokból kifelejtettek.

2011. júl. 15. 09:32
 3/9 A kérdező kommentje:

reklámot nem láttam,csak végigolvastam az oldalt és szimpatikusnak találtam...nem mozgás,hanem önvédelem szempontjából...mozgásra van más...

köszönöm,utána fogok nézni itt is

2011. júl. 15. 10:32
 4/9 anonim ***** válasza:

Azt mi tudjuk, hogy te önvédelemre akarnád használni és a reklám alatt is nem szó szerint tv reklámot értem hanem az oldalakat amit végigolvastál. Tanuld meg kiszűrni amit mondani akarunk.

Itt van 2 kérdés ahol kifejtettem a krav magával kapcsolatos véleményem, tapasztalataim:

http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__extrem-sportok__..

http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..

2011. júl. 15. 10:50
 5/9 anonim ***** válasza:
azért írta Lovag uram amit írt, mert önvédelemre nem ilyet tanulunk. vagyis de, mert ha nem fog tetszeni a munkám akkor én is befizetnék egy krav instruktorira, és akkor abból élnék meg hogy Te ezt tanulod, de most a mocskos anyagiaktól eltekintve, komolyan nem ilyen helyen tanulunk önvédelmet, mert azt csak névleg tanítanak.
2011. júl. 15. 10:51
 6/9 A kérdező kommentje:
asszem mindegyiktől sikerült elvenni a kedvem...pedig végre rászántam magam,hogy önvédelmet tanuljak...hát erről ennyit...
2011. júl. 15. 11:41
 7/9 anonim ***** válasza:

keress egy harcművészt, akiről valamilyen módon meggyőződsz hogy erős és tanítani is fog nem csak szórakozni mint a kravosok.

önvédelem és tanulása nem kedv kérdése. vagy akarsz valaki lenni a talpadon, vagy hagyod hogy majd lesz ahogy lesz.. ezt meg kellett tanulnom nekem is.. sajnos vagy szerencsére, jó kérdés.

minden esetre, bele telt némi időbe, mire megtanultam mit jelent valójában, hogy veszélyben az életed, mikor lehet szó önvédelemről, mikor hagyom szó nélkül ha megütnek, és mi az a harc, amit nem vívok meg mert vannak barátaim és szeretteim, és amennyiben lehet a beleimet a hasfalam mögött tárolva szerenék velük találkozni, és nem markolászva azokat.. hmm kicsit elkalandoztam. minden esetre, ha találsz Egerben harcművészetet, akár mi utána nézhetünk, hogy mégis az mekkora eséllyel normális edzés.

2011. júl. 15. 11:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Írtam amúgy neked privátot, rögtön, ahogy kiírtad a kérdést, de nem válaszoltál. Lényeg, hogy az edzés keddenként van a hatos iskola mögött fél 6tól. Ha kellene az edző telefonszáma, akkor írj privátot!
2011. júl. 17. 11:07
 9/9 A kérdező kommentje:
XD pont most válaszoltam...köszönöm,hogy írtál
2011. júl. 17. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!