Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Sportkommunikátor hol tud...

Sportkommunikátor hol tud elhelyezkedni?

Figyelt kérdés

Le van írva a képzéshez ugyan, hogy milyen területeken helyezkedhet el, de most komolyan ilyen álláshirdetéssel még nem találkoztam.

"A Sportkommunikátor sportra szakosodott médiamenedzser, aki a legkülönbözőbb intézmények,

szervezetek szakembereként helyi, regionális, és országos szinten szervezi, közvetíti a

különböző sporttevékenységeket, és ehhez a média segítségével nyilvánosságot teremt,

esetlegesen szponzori hátteret biztosít. Változatos, mozgalmas, jó kommunikációs képességet,

határozott egyéniséget feltételező szakma, illetve élethivatás."

Ez szép és jó, de el lehet helyezkedni vele?

Érdemes sportkommunikátornak tanulni?

2011. júl. 14. 14:27
 1/10 anonim válasza:
Nem rég voltam állásinterjún ahol beszélgettem egy csajjal aki ezt végezte el, és nme igen tudott elhelyezkedni 2 éves szakma asszem.
2011. júl. 14. 14:38
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen két éves. Egyértelmű, hogy a leírt pozíciókat "keresztapa keretgyermekei" töltik be. Ismerős ismerősei.
2011. júl. 14. 14:42
 3/10 anonim ***** válasza:

Te most szeretnél ide jelentkezni majd, vagy már elvégezted?

Ha már igen, esetleg végezz el még egy szakot vagy okjs képzést, ha van rá lehetőséged persz, hátha úgy könnyebben találsz majd valamit.

Egyik ismerősöm is ezt végezte az idén, ő is most keresget.

2011. júl. 14. 14:49
 4/10 A kérdező kommentje:

Most jelentkeztem ide... Jövőhéten dől el, hogy felvettek vagy sem.

Sportszervezőt csináltam eddig.

2011. júl. 14. 14:55
 5/10 Vadmeggy ***** válasza:

Könyörgöm felejtsétek már el ezeket a kamu menedzser szakokat :( :(.

Ehhez a munkához semmi de semmi tudás nem kell. Telefonálsz szervezgetsz stb stb. Szerinted ide mégis kit fognak felvenni?

Ugyanúgy el tudja végezni a főnök kicsi lánya, mint te. Sőt szerintem ezt a munkát akárki meg tudja csinálni....

2011. júl. 14. 20:46
 6/10 A kérdező kommentje:

Utolsónak:

Itt nem egészen arról van szó, amit írsz. Hanem Magyarországon ezeket a feladatokat egykori sportolók végzik, akik benne vannak/voltak ebben a dologban. Inkább elsősorban ez. De nem is kell elvégezni "valaki valakijének" ezt a szakot, hogy jó helyre kerüljön.

2011. júl. 14. 21:27
 7/10 A kérdező kommentje:

Tudás hogyne kellene már? Mindenhez kell. Nemcsak telefonálgatás. Egy klubnál baromi nagy felelősség van a kommunikációs embereken. Minden kifelé irányuló információ komoly dolog. Sportoló szerződtetés k*rva nagy pénz, úgy mint a szponzor szerzés, jegyeladás, stb. stb. Akkor mégsem kell tudás???

Neked talán mi a szakmád?

2011. júl. 14. 21:31
 8/10 anonim válasza:
Kell hozzá tudás, de nem tudom, mennyire tudsz elhelyezkedni vele.
2011. júl. 14. 22:25
 9/10 anonim válasza:
Naés mi volt a választott tantárgyad? Engem is vmi ilyesmi érdekelne, nemtudom mennyire éri meg...
2011. júl. 18. 13:58
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem most érettségiztem, hanem 2007-ben. Földrajz volt a választott tantárgyam. Már megvan a sportszervezői. (de már ide is 2008-óta tesi értettségi kell, vagy tesi felvételi)
2011. júl. 18. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!