Sportkommunikátor hol tud elhelyezkedni?
Le van írva a képzéshez ugyan, hogy milyen területeken helyezkedhet el, de most komolyan ilyen álláshirdetéssel még nem találkoztam.
"A Sportkommunikátor sportra szakosodott médiamenedzser, aki a legkülönbözőbb intézmények,
szervezetek szakembereként helyi, regionális, és országos szinten szervezi, közvetíti a
különböző sporttevékenységeket, és ehhez a média segítségével nyilvánosságot teremt,
esetlegesen szponzori hátteret biztosít. Változatos, mozgalmas, jó kommunikációs képességet,
határozott egyéniséget feltételező szakma, illetve élethivatás."
Ez szép és jó, de el lehet helyezkedni vele?
Érdemes sportkommunikátornak tanulni?
Te most szeretnél ide jelentkezni majd, vagy már elvégezted?
Ha már igen, esetleg végezz el még egy szakot vagy okjs képzést, ha van rá lehetőséged persz, hátha úgy könnyebben találsz majd valamit.
Egyik ismerősöm is ezt végezte az idén, ő is most keresget.
Most jelentkeztem ide... Jövőhéten dől el, hogy felvettek vagy sem.
Sportszervezőt csináltam eddig.
Könyörgöm felejtsétek már el ezeket a kamu menedzser szakokat :( :(.
Ehhez a munkához semmi de semmi tudás nem kell. Telefonálsz szervezgetsz stb stb. Szerinted ide mégis kit fognak felvenni?
Ugyanúgy el tudja végezni a főnök kicsi lánya, mint te. Sőt szerintem ezt a munkát akárki meg tudja csinálni....
Utolsónak:
Itt nem egészen arról van szó, amit írsz. Hanem Magyarországon ezeket a feladatokat egykori sportolók végzik, akik benne vannak/voltak ebben a dologban. Inkább elsősorban ez. De nem is kell elvégezni "valaki valakijének" ezt a szakot, hogy jó helyre kerüljön.
Tudás hogyne kellene már? Mindenhez kell. Nemcsak telefonálgatás. Egy klubnál baromi nagy felelősség van a kommunikációs embereken. Minden kifelé irányuló információ komoly dolog. Sportoló szerződtetés k*rva nagy pénz, úgy mint a szponzor szerzés, jegyeladás, stb. stb. Akkor mégsem kell tudás???
Neked talán mi a szakmád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!