Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hol találhatnék olyan lányt,...

Hol találhatnék olyan lányt, akivel eljárhatnék sportolni?

Figyelt kérdés
A kérdésem elég furcsának tűnhet. 17 éves budapesti lány vagyok, évek óta nem sportolok, mivel sosem kedveltem a sportokat és jó pár éve az akkori tesitanáromnak sikerült végleg megutáltatnia velem mindenféle testmozgást. Azonban szükségem lenne valami féle erősítésre, hogy ne tunyuljak el, mert ugyan vékony vagyok, de "puha". :D A barátnőimet nem érdekli a dolog, az ismerősök között sem találtam olyat, aki hetente egyszer eljárna velem valahová 1-2 órát erősíteni/mozogni/nem tudom mit kéne. Olyan (lehetőleg korban közelálló) lányt keresek, aki vevő lenne erre. Nem szeretek egyedül lenni, ott ismerkedni pedig nincs túl sok kedvem. Valakinek van valami ötlete?:) És mit kéne sportolnom? A tartásomon szeretnék javítani és megerősíteni az izomzatomat (de nem izmosra). (Pilatesre gondoltam.)
2009. márc. 31. 12:22
 1/3 anonim válasza:
100%
rugbyzni nem szeretnél? én 17 éves vagyok, és rugbyzek, mondjuk vékony se vagyok, de nagyon sok vékony lány rugbyzik. Vagy én szívesen eljárnék kocogni a Margit szigetre, csak egyedül az iszonyat unalmas, társasággal meg imádom. Ha benne vagy megbeszélhetjük. De ha csak pilatesre gondolsz, akkor sorry, az nem nekem való.Vagy aerobik, mert arra is járok, de az Csömörön van, és az meg lehet h messze van neked.
2009. ápr. 1. 20:37
 2/3 A kérdező kommentje:

Szia

A rugby nem igazán érdekel.

A kocogás pedig megintcsak nem az, amit keresek, sajnos. Nagyon hamar kifáradok, rossz az állóképességem, miegymás. :S

Inkább ilyen pilatesféle dolog érdekelne.

2009. ápr. 1. 22:34
 3/3 Veky válasza:
talán azért kéne kocogni többet, hogy javíts ezen...
2010. nov. 5. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!