Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 20 évesen milyen sportra...

20 évesen milyen sportra lehetne beiratkozni?

Figyelt kérdés
Még sose sportoltam semmit, és mindigis ügyetlen voltam, főleg a labdajátékokhoz és a táncos dolgokhoz, de nagyon szeretnék sportolni meg barátkozni, de nem tudom, hova mehetnék... Budapesten szerintem van bármire lehetőség, de nincs ötletem... Amúgy lány vagyok, és járok futni minden nap, meg tornázni is szoktam, szóval nem vagyok rossz kondiban annyira.
2011. júl. 10. 12:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Bármit elkezdhetsz. Evezést ajánlom.
2011. júl. 10. 12:21
 2/8 anonim ***** válasza:
Én is pont, az evezésre gondoltam. Azt sosem késő elkezdeni, nem is kell előképzettség hozzá. Jó szórakozást :)
2011. júl. 10. 12:27
 3/8 anonim ***** válasza:

Miért pont evezés? :D Nekem az biztos rossz lenne, nem tetszik mikor egy lánynak túl izmos karja, válla van. Főleg a felső testet erősíti.

Szerintem a táncba nyugodtan belevághatsz nagyon jó az alaknak és ált mindenki béna ha nem "profik" közé mész. a többiek is azért mennek h nőiesebb ügyesebb mozgásuk legyen és olyan sok fajta tánc van h biztos megtalálod a neked valót.

én imádom a vízi sportokat is, jóga, pilates stb :D

2011. júl. 10. 12:32
 4/8 anonim válasza:
Szerintem az úszást probáld meg.
2011. júl. 10. 12:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Küzdősport vagy harcművészet amennyiben ne olyan fontos, hogy sport legyen.
2011. júl. 10. 13:01
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi a tippeket! :)

A táncot semmiképp nem szeretném, az sose vonzott :S

Hát ez az evezés eszembe nem jutott volna magamtól, majd utána nézek :D Az úszás is jó ötlet nagyon! De arra vannak ilyen "egyesületek", ahová amatőrök járnak ilyen idősen?!

Hát az fontos, hogy sport legyen az ilyen kalimpálós harcművészetek nem tetszenek, de a küzdősport még hasznos is lehet :)

2011. júl. 10. 13:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Kalimpálós harcművészetek? Szakértőnek érzed magad :). Küzdősport igen hasznos mivel mozgás ring körülmények között működik, de ha arra gondolsz, hogy azzal hatékonyan megtudod magad védeni akkor csalódnod kell. ember ellen fegyver nélkül el lehet adni, de ha megszokod, hogy beleállsz az ütésbe és egy késbe állsz bele akkor gondolom sejted mi lesz. Nem bántásnak írom csak ne az utcán egy kialakult szituációban döbbenj rá erre, mert akkor már késő. De a te dolgod engem jobban megnyugtat, hogy néhány "kalimpálással" gyorsan harcképtelenné tudom tenni a támadót, ha belesodródtam egy nem kívánt helyzetbe.
2011. júl. 10. 13:24
 8/8 A kérdező kommentje:

A szomszéd kiscsaj 14 és karatézik, de ügy lever bárkit, hogy nemigaz :O Tapasztalat :D:D

A harcművészet meg nem az én világom, és bocsi, ha sértőnek érzed azt a jelzőt, ami elé raktam.

2011. júl. 10. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!