A Scitec Nutrition termékek fogyaszthatóak szavatosság lejárta után is?
mark86
Én enném,ha nem telt el fél év.
köszi <3 :D
akkoris ha már pár éve lejárt?
okés köszi :)
nem akarok buzgómócsing lenni meg idétlenkedni de még hadd kérdezzem meg h miért nem? vagyis mi tud "megromlani" egy ilyen cuccban? :D
mark86
nem tudom,a lényeg hogy nem véletlen van rajta dátum.
ennyi, ha nem lenne változás akkor rátennék hogy szavatosságát korlátlan ideig megőrzi.. kicsit szigorúan nézik ezeket, egy ilyen száraz, kis vízaktivitású termék elállhat hónapokkal tovább, de azért nem kell túlzásba esni.
mi bajod lehet? általánosságban romlott élelmiszertől fél napos rosszullét - és akár lassú vagy gyors halálig sokféle tünet jelentkezhet.
száraz élelmiszeren a gombák aktivitása a jellemzőbb, amik mikotoxinokat termelhetnek, illetve fehérjedús tápról van szó, bizonyos szárazságtűrő baktériumok élhetnének.
egyébként inkább fizikai és kémiai változások történhetnek abban a termékben, és mivel nem úgy készítik amilyen évek alatt lesz, ezért feltehetően az eredeti, friss formájában célszerű fogyasztani. kísérletezni lehetne, nem halsz meg ettől, de nem tudom érdemes-e kockáztatni bármi ilyen jellegű dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!