Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Testépítéses kérdésekre...

Testépítéses kérdésekre kellenének válaszok?

Figyelt kérdés

Először pár szóban magamról...

31 éves vagyok, 88 kg, sportos alkat, picit sörhassal (tényleg nem nagy a "sörhasam"). Anno a suliban 15-18 éves koromig kondiztam, ami meg is látszott szépen rajtam. Aztán végeztem, jött a katonaság és felszedtem egy kis pocakot (gondolom ez sokaknak ismerős). Azóta tartom a súlyomat (85-90 kg), de nem vagyok egy cseppet sem elzsírosodva, csak az a kis pocak zavar, amit el szeretnék tüntetni.

Alkatilag leginkább sportos alkat vagyok, 2 naponta eljárok futni 6-7 km-t (amit 2 hete kezdtem el újra), súlyzózok (itthon és a munkában is), illetve ha van szabadidőm, eljárok "újrakezdőként" a helyi konditerembe is.

Problémáim:

Pici sörhas... Testépítéses kérdések...

Kérdések:

1) Szerintetek mivel lehet a legjobban eltüntetni a hasat teljesen és kikockásítani? A futás mennyire használ a fogyásban?

2) A fogyással egy időben tömegnövelni is szeretnék, mivel újra elkezdtem kondizni és úgy tűnik, hogy jól bírom a terhelést (persze csak ésszel, és rendszeres pihenés is párosul hozzá regenerálódásképpen)

3) A fogyással egy időben ha tömegnövelőt használok és mellette rendszeresen mozgok, kondizok, futok, nem növekszik a hasam?

4) Melyik tömegnövelőt tudjátok ajánlani, amiben a lehető legkevesebb a káros anyag, mégis hatásos és látványos, illetve hol lehet azt kapni? Illetve ezek közül is melyiket lehet a Decatlonban kapni, vagy a Decatlonban kapható tömegnövelők közül melyik a legjobb minőségű?

A válaszokat tapasztaltaktól várom. Kérem a gyerekes megjegyzéseket kerülni.

Köszönöm a válaszokat és a segítségeket!

2011. jún. 21. 10:53
 1/1 TOMAtm ***** válasza:

1 a hasad eltűnik ha edzel és nem változtatsz semmin akkor is(mert ha eddig nem híztál drámaian,most a + kalória-felhasználástól,fogyni fogsz)

2 'A fogyással egy időben tömegnövelni is szeretnék' ilyen nincs.vagy tömegelsz vagy fogysz.teljesen más 'életforma'.egyszerre nem működik.

3 ^^

4: ha hasad van akkor szerintem ne tömegnövelőzz hanem fehérje reggel(+maltodextrin vagy műzli),edzés után fehérje + dextróz este meg egy sima fehérjeturmix.én a Myofusionra esküszöm,de vannak itt power protein fanok is,majd irnak h mit vegyél :) nem árt egy multivitamin sem.esetleg animal pack.

2011. jún. 21. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!