Mit gondoltok, milyen sportot kéne elkezdenem?
Figyelt kérdés
Idén nyáron szeretnék elkezdeni valamiféle sportot. Mindenképp valami olyat szeretnék elkezdeni, amit csapatban kell játszani, nem pedig egyéni sportot (pl. nem futás, nem úszás, stb.). Előre is köszi! 15/L2011. jún. 19. 20:33
1/4 anonim válasza:
Milyen a testfelépítésed, alkatod, súlyod, magasságod, erőnléted? Milyen sportokat szeretsz csinálni, milyen sportokban vagy jó, egyáltalán melyik érdekel? Mert azon kívül, hogy hány éves vagy, és sportolni szeretnél, nem tudunk rólaf semmit, és nem tudunk segíteni.
2/4 anonim válasza:
Ja, bocs, nem olvastam el az apró betűst! Hát, mivel lány vagy, ezért a röplabdát, kézilabdát, esetleg a kosárlabdát ajánlom.
És mégegyszer bocs, eléggé fáradt vagyok.
3/4 anonim válasza:
Ha kisvárosban laksz akkor nézz körül milyen lehetőségek vannak. Ha nagyvárosban, akkor pedig szimpátia alapján dönthetsz. Ha erősebb a fizikumod a focit, kosarat (vízilabda?) ajánlom. Ha inkább a labdaérzéked jó a röpit. Ha egy kicsit extrémebbre gondoltál softball (női baseball), vagy floorball (kb jéghokis ütőkkel és kis golyóval).
Nekem bejön, ha egy lány szereti a sportokat, esetleg valami különlegesebbet is űz.
4/4 A kérdező kommentje:
Kb 50 kg vagyok és 165 cm. A kosárlabdához szerintem igen alacsony vagyok. Az eddigi válaszokért pedig köszönet!
2011. jún. 19. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!