Ezek szerint nekem az otthoni torna hatásosabb mint a konditerem?
19 éves lány vagyok, két hónapig jártam kondiba erősödés céljából. (kb 40percet) egy héten 3x voltam, de összesen 2x vagy 3x éreztem egy kis izomlázat. (a konditerem nem túl felszerelt, úgyhogy nem is tudtam mindig csak egy testrészre koncentrálni)
most 2 hete már nem tudok kondiba járni, úgyhogy itthon tornázok. általban húszperceket, netről szedtem le edzésterveket, gyakorlatsorokat. Sokkal jobban elfáradok, és most is már 2 napja eléggé izomlázam van a combomban (persze azért nem annyira veszélyes csak érzem hogy csináltam valamit.
ez mos akkor jó jel? ezekszerint hatásosabb így mintha a kondiba járnék?
konditeremben bicikliztem futottam, gépen lábemelőztem lehúzás csigán, taposógép, csípőforgató, haspad. kb ennyi.
otthon kissúlyzókkal dolgoztam, kitörések, guggolások, stb, de kb 20 percig csak egy adott testterületre mozgok pl. láb/hát/karok
Ez nem a konditerem hibája.
Azok alapján amit leírtál a konditermi edzésed egy alibi,otthon meg rendesen edzettél pl guggolás,kitörés.
Olyan konditermet meg nem láttam még,ahol nincs guggoló állvány.
köszi. már egyszer letöltöttem egy ilyen fegyencedzés könyvet de még bele sem néztem, úgyhogy majd most.:)
abban a konditeremben nincs guggoló állvány. legalábbis a női részlegben nincs, ott csak tényleg néhány gép van, a férfi részleg meg mindig teli van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!