Leg Magic mennyire hatásos?
Figyelt kérdés
Egy percet szoktam csinálni egyszerre majd fél perc pihenő és ez négyszer.
Kérdésem : a leg magic mennyire használ( ha használ )
Ill. ha keveset csinálok mennyit kellene ? köszönöm
2011. jún. 14. 13:06
11/13 anonim válasza:
Több volt a súlyod. Lehet volt rajtad izom az edzésektől?
Akkor nem akartál formálódni, vajon miért...?Mert kinéztél valahogy a sporttól.
Most meg a kevesebb súlyoddal formálódni akarsz. Vajon miért? Lehet, mert semmi izom nincs már rajtad és petyhüdt a bőröd, lóg, narancsbőrös, stb?:)
Amúgy, ha sportoló voltál, nem hiszem, hogy beveszed ezt a leg magices baromságot.
12/13 A kérdező kommentje:
amikor sportoló voltam ( sajnos térdszalag szakadás ) miatt abbakellett hagynom.Akkor is mindig nagydarab voltam,vastag combokkal.Semmi különbség nem volt.
2011. jún. 14. 13:28
13/13 anonim válasza:
Nem hülyeség, csak kicsit gondolkodni kell. Az izom nehezebb, mint a háj. Tehát ha sportolsz, akkor izmod van, ami nehéz. Viszont feszes és formás is. Ha meg csak tunyulsz, akkor hájas leszel és a háj könnyű, viszont löttyedt és "több helyet is foglal". Azt nézni, hogy mennyit mutat a mérleg nincs sok értelme, inkább azt kell nézni, hogy milyen formád van és mennyire vagy feszes és fitt, bár, ha neked jó az, hogy elmondhatod, milyen könnyű és löttyedt vagy akkor egészségedre. Én szívesebben vagyok, nehéz de izmos és formás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!