Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Futócipőt szeretnék, ami jól...

Futócipőt szeretnék, ami jól is néz ki, és feltudom venni melegítőhöz is?

Figyelt kérdés
Eddig nem találtam olyat ami árban is jó lett volna Nikera vagy Adidasra gondoltam elsősorban ötletek?
2011. jún. 11. 20:56
 1/3 anonim ***** válasza:
nike
2011. jún. 11. 21:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Elmész a decathlonba, gyakorlatilag 5e Ft-tól 25e Ft-ig nagy választékban vannak futócipők.
2011. jún. 11. 21:27
 3/3 WBTBWB ***** válasza:
Először is ne a kinézet döntsön és ne is az ár. Futócipőt mindenképp futóboltban vedd meg, Decathlonban meg ilyen helyeken ne is próbálkozz, eladóknak fingjuk sincs a termékekről. Menj el egy futóboltba (pl. Spuri Futóbolt Pesten és Győrben), ott igazi profi sportolók választják ki veled együtt a neked megfelelő cipőt. Egyébként ha már így leragadunk a márkáknál, akkor a kettő közül az adidast ajánlanám, a nikeról az a hír járja, hogy hamar szétmegy. Egyébként én edzésre csak Asics-ot vennék, versenyzésre meg csak adidast.
2011. jún. 13. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!