Tápkieget külföldről?
Kicsit körülnéztem külföldi(amerikai) oldalakon és ledöbbentem.az itthon shoubuilderen 7-8000ft os kilónkénti áru protein designer cuccok kint talán a felébe kerülnek.én 2-3 hónapra szoktam bevásárolni,úgy gondolom megérné a 27 dolláros(4700ft)postaköltséget kifizetnem egy akár 150ezres tételnél,ha abból annyi cuccot kapok mint itthon 300ért.de vajon mennyire megbízható,meghát ugye azért ez étel...
aki akar mazsolázzon : [link]
mark86
láttam már ezt az oldalt,érdemes dobni nekik egy mailt hogy írjanak pár sort a szállításról stb.
de amúgy korrekt.
Ó, én továbbmegyek.
MINDENT külföldről KELL rendelni !
Magyartól ne vásárolj semmit !
Nekem jelenleg is 3 szállítmányom van útban, 1 japánból, 1 usa-ból, 1 kínából.
:-)))
Oldalak?
E-bay, Amazon.com
:-)))
Komolyra fordítva:
Nagykereskedelmi oldalakon keresek cégeket és kérek árajánlatot koxra, növire, Ghrp -re, stb...
Lehetőleg a gyártóhoz, vagy nagybani kereskedőhöz próbálok eljutni, hogy ne 10-15. láncszem legyek.
Ha minden jól megy, nemsokára sok koxdíler fog qurvára utálni engem valamiért :-D
ne ezt lájkolom Amigo.jöhet a mail,ha beindul a bolt :)
közben fbookon felvettem a kapcsolatot egy amerikai csaj ismerősömmel,nekem majd ő bevásárol és feladja amiket akarok,csomagként :)
dobtam nekik egy mailt és jött válaszként, h ha benne szerepel Magyarország a listába akk 100% h eljut hozzád a cucc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!