15 éves fiú vagyok,50 kg. Sajnos nem vagyok hajlamos a hízásra, ezért tömegnövelőt szeretnék szedni. De nem edzek. és van olyan tömegnövelő ami így is segítene hízni/szélesedni?!
na jó aki hülye az hülye, nem én fogok világosságot hozni az agyatokba, az tuti.
Még egyszer megkérdezem.
Egy 15 éves GYEREK mi az isten kékeres pókhálós telibeszopott f.száért nem képes elmenni futni, biciklizni, úszni, AKÁRMIT csinálni, miért kell ezzel a sz.rral tömnie magát?
A pilatestől (például) állítom, sokkal jobban és normálisabban fog kinézni, mint a sok portól.
És elmondom én, miért káros agyaskáim!
Ha megeszel egy tojást, a szervezetednek le kell bontania.
Ha por alakban viszed be a fehérjét, (és ez a vitaminra is igaz) a szervezeted ellustul, nincs vele munkája!!!
Eszel reggelire finom banánt meg rántottát, azt' csókolom!
15 évesen miért kell ilyen marhaságokkal foglalkozni??????
Én lány vagyok. Tetszeni akarsz a lányoknak?
A felfújt pasik csak a s.gghülye p.csáknak tetszenek.
Azt szeretnél?
Zabálj port, és meg ne mozdulj! gratulálok!
Egy normális lánynak 50 kilósan is tetszeni fogsz.
A "felfújt izom" pedig egy kifejezés, egy szleng, amit a NORMÁLIS sportokban használnak az olyan majmokra, akik a kinézetre mennek.
Felfogtam, hogy a gyerek nem izmosodni akar, hanem balf.szként kinézni, de épp ezt akartam megakadályozni.
De ha ennyire gyökerek vagytok, egyétek meg a sok sz.rt, engem nem érdekel.
A biciklis példa meg mi az, hogy nevetséges? Azért a testépítést ne hozzuk már egy szintre az élsporttal jó?...
Kérdezd meg a tesitanárt, hagy röhögjön egy jót.
A fehérje önmagában nem elég, ha nem csak hízni akarsz, mozognod is kell...
(és a hízás nem szép látvány)
A fehérje az izomrostok fejlődéséhez kell.
(A tűzzsonglőr lány, aki nyilván nem ért semmihez, biztos azért is játszhat Európa egyik legjobb csapatában.)
Biztos egy eltunyult 17 éves kamasz jobban vágja ezeket...
Hát nem tudom, de mintha én írtam volna azt hogy aki nem edz mellé az hülye nem?
Mi eszünk ám a porok /ez is k*rva jó amikor egy kalap alá vesznek mindent / mellé rendes kaját is, mivel a neve táplálékkiegészítő...
Mi nem azért edzünk, hogy tetszünk a csajoknak, mi MAGUNKÉRT edzünk, mert elkapott minket a gépszíj, és hobbyból igazi életformává lett a dolog. Az edzés, küzdés a súlyokkal arra is nevel /közvetetten/ hogy az edzés közbeni akaraterőt átmentsd a mindennapi életbe, és ott is érvényesülni tudj. Ez nem azt jelenti, hogy aki izmos, annak sok az önbizalma.
Na figyelj, kedves tűzzsonglőr!
Az hogy nem értesz a testépítéshez, és a kajáláshoz, azzal semmi gond, de ha ilyen ortó undorító paraszt módon válaszolsz, akkor ne lepődj meg, ha elküldenek a p.csába!
Fölösleges leírni, hogy amiket mondasz, az miért nem igaz, úgyis elküldesz a retekbe, hogy hülye izomagyú barom vagyok. Ja, mégsem, hiszen én vagyok a "17 éves eltunyult kamasz". Mondjuk egy szóval sem mondtam, hogy nem sportolok, de nyilván kitaláltad, hogy igazából lusta vagyok, és nem azért nem járok konditerembe, mert heti 5-7 küzdősport edzés mellett nem túl sok idő jutna regenerálódni.
A nagy embereket nem az teszi naggyá, hogy bizonygatják, hogy ők milyen f.szák ("biztos azért is játszhat Európa egyik legjobb csapatában."), és nem is az, hogy rögtön leidiótázza azt, akivel vitázik. Nem szeretem aki ilyen arrogáns, de az adott témával nincs tisztában. Ettől lehetsz te még remek tűzzsonglőr, csak értsd meg, ez nem érv, mert a testépítő étrendnek köze nincs hozzá.
Én itt befejeztem veled a vitát, felesleges, amíg lehülyézel minket, de nem olvasol utána a témának.
peace
Tűzzsonglőr Lány.
van egy kis egó ahogy látom (nagyon helyes) de attól még hogy nagyon szuper tudásbázissal rendelkezel (édesapád révén) még nem feltétlen vagy tévedhetetlen.
továbbra sincs értelme a felfújt izomnak, a "tömegnövelő" készítmények továbbra is fehérje és szénhidrát alapúak, nincs nagy különbség a normál kajához képest, szinplán tisztább.. erre gondolták hogy nem értessz hozzá, és van némi téveszméd. most ne menjünk bele edzésekbe, szerintem elég itt meghúzni a vonalat. étkezés témában nem biztos hogy annyira jártas vagy. illetve táplálékkiegészítők terén biztos hogy nem.
Én is szívesen oltogatnám most a tűzzsonglőrt. Nagyon bamba vagy egyébként!
Szedhetsz tömegnövelőt, az csak instant kaja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!