Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Creatin monohidráttal vagy...

Creatin monohidráttal vagy egy olcsó tömegnövelővel egészítsem ki a meglévő táplálékkiegészítőimet? Olcsó működő módszer?

Figyelt kérdés

Heló

2 hónapja edzek sokat fejlődtem, azonban itt a jó idő, és szeretném ha e hónap végére a karom elérné a 39-40 centit, meg persze hogy jobban fejlődjek minden téren.Az első hónap után vettem 4 kg fehérjét (power protein) ami kb 60napra elég, és egy vitacomplex-et 60 napi adag.Terveztem hogy minél hamarabb veszek egy Creatin Monohidrátot, mert a fehérje mellé jó lenne, 2 hónap fehérjével és kreatinnal elég sokat dobna. Most ott tartok hogy a fehérjémből kb 25 napra elég van még, pénzem viszont kb 2500 ft. Szerintetek vegyek 300gram Biotech-es creatin monohidrátot ennyi pénzből, és szedjem mellé a fehérjét, vagy inkább ebből a kevés pénzből vegyek egy olcsóbb kategóriás tömegnövelőt ami kb 10 napra elég viszont fehérje tartalma elég kevés?A creatin mellett áll hogy egy haverom nekem adta az övőt, biotech-es 300grammos volt, kb a fele benne van még, ami elég lenne a feltöltési időszakra, tehát ha vennék mellé egy másikat az kitartana vagy 30 napig. Azonban ha erre költök 25 nap után nem lesz több fehérjém, ami elég rossz mert nem eszek mindennap főtt vagy sült húsokat, ha nincs itthon készített ebéd, akkor csinálok ebédre néhány szenyát meg tükörtojást mellé esetleg sütök ki parizert. Ezért ha vennék egy olcsóbb tömegnövelőt az csak +10nap lenne ezen a téren, és így ha 25 nap után elfogy a fehérjém még 10 napig jutathatok be +fehérjét és kalóriákat. Azonban ennek az a hátránya hogy ennyi pénzből a tömegnövelők fehérje tartalma nem valami magas.

Szerintetek mire költsek inkább? Félek hogyha creatint veszek pénzkidobás, mert 30 nap az talán nem sok és ha már nem lesz pénzem újabb creatinra akkor visszaállok egy korábbi kisebbb súlyra. A tömegnövelővel meg az a baj hogyha nagyon sokat zabálik akkor kb ugyanannyi kalóriát viszek be, de ahhoz az kell hogy folyton egyek valamit.

Munkát sajnos nem találok, érettségizek szóval suli nincs, de munka sem, max előfordul hogy hétvégén tudok valami kis alkalmi munkát ami nem állandó. Mit válasszak szerintetek?

19 férfi 170cm 65 kg. 2 hónapja edzek, heti 5-6 edzés, (ebből 2 rövidebb könnyebb edzés a pihenés kedvérét)

2011. jún. 5. 16:34
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Eltudok aludni csak msnezek közbe de ez nem ide tartozik. De még mindig nem értem meg miért reagálsz rá?? Olvass vissza mit írtam. Ha nem tetszik akkor ne nézd. Nem nézed nem olvasod. Nem olvasod nem figyelsz rá. Nem figyelsz rá nem szólsz bele. Mi a fa*szomat nem értesz ezen??

Gondolom most is belehalsz ha nem tudsz visszaírni?

2011. jún. 5. 23:02
 22/26 anonim ***** válasza:

mark86

valamit írnom kell nem érted?

ez betegség! nagyon ritka de létezik,keress rá:

nemtudoknemreagálnibaromságokraszindróma.hu!

kérlek segíts a gyógyulásban és ne írj! mármint hozzám

2011. jún. 5. 23:06
 23/26 A kérdező kommentje:
Hagyjuk én részemről befejeztem. Nem tudom mi a probléma, de nem is érdekel már. A kérdésről meg annyit hogy hanyagolom szarrá offoltuk már a 3.oldalon járunk. Szarok rá holnap megyek és veszek 300 gramm kreatint aztán belekezdek egy kúrába. Egyébként meg te kezdted el már bocsi. Nem is szóltam hozzád, te kezdtél el oltogatni, és én meg úgyis visszaírok, idegesít hogy neten mindenki azt írkál név nélkül amit akar és itt éli ki magát. Inkább hagyjuk abba jó? Nyugodtan visszaírhatsz nem érdekel ha tiéd az utolsó szó, csak ne legyen bunkó válasz.
2011. jún. 5. 23:10
 24/26 anonim ***** válasza:

Mrolympia

Kérdező,csak neked nincs kint a neved b@zdmeg.Menj már a f@szb ezzel a sok idióta válaszoddal,nem veszed észre,hogy magad oltod le vele?Mi a p@csát nem értessz az alatt,hogy a kreatin normális kaja nélkül NEM ÉR SEMMIT?

2011. jún. 5. 23:18
 25/26 anonim ***** válasza:

mark86

na most komolyan haver,nem leszek paraszt,de az első válaszom nem volt k,csög! ez volt a véleményem.ennyi.

rohadtul besértődtél és elkezdtél oltani. ott a nevem,erről megismer aki akar,én nem vagyok anonym rengeteg válaszolót ismerek máshonnan és ők is engem.

sokan túlpörögnek egy-két választ,én nem rosszindulatból írtam és nem vagyok ideges.

nem a kérdéseddel van a baj hanem azzal hogy válaszoltak és te csak a magad igazát hajtottad.ha nincs rendes kajád néha,azt a lóvét ne kreatinra költsd. nem nagyon fog hozni.

tökre a te dolgod,de ha senki nem ajánlotta akkor nyilván el kéne gondolkodni..

na üdv! és tényleg nem írok már,mert nem vagy te k,csög,csak vagy túl fiatal vagy kicsit önfejű! ;)

2011. jún. 5. 23:19
 26/26 A kérdező kommentje:

Üdv mark86! Még sem vettem kreatint. Próbálok odafigyelni a táplálkozásomra, és most nem baszom el a pénzem, reggel néztem és 3 ezerért tudok venni 0,9 kg-ot ebből a fehérjéből. Szóval ha elfogy az enyém 20-25 nap alatt akkor megtudom toltani még +10nappal. Tudom hogy a testépítők étrendjének csak kevés részét teszik ki a táplálék kiegészítők, és inkább szilárd táplálékokat jutatnak be, de nekem sajnos nem mindig áll módomban azt enni amit akarok, inkább csak azt tudok ami van itthon. De azért megpróbálom ebből is kihozni a legjobbakat, és marad a fehérje mellé.

Köszönöm a választ. Egyébként lehet igazad van, önfejű voltam ebben a kérdésben, alapjába véve viszont nem vagyok az. Nem akartam kioktatni azokat akik válaszoltak nekem, és írtam is hogy kezdő vagyok. Sajnálom ha ez jött le belőle hogy én okítok másokat, de tudod a f*szom ki van már ezzel az oldallal, ha valahol válaszolok és tudom hogy normális jó választ írtam biztos lesz valaki aki elkezd kötözködni. Mindig személyeskedés lesz belőle. Ha pedig kérdezek valmit tuti hogy a válaszol fele csak valami bunkó lekezelő válasz. Szóval talán emiatt és írtam olyan hangnemben amilyenben. Nézd el nekem. 19 éves vagyok szóval nem azzal van a baj hogy túl fiatal vagyok és ezért írtam azt amit.

Mrolympia! Mer te aztán nagyon nem vagy névtelen?! Ebből hogy Mrolypmia minden lejön.. Erről ennyit hanyagoljuk ne koptasd az újjad nem akarok megint veszekedni :)

2011. jún. 6. 09:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!