Hol van a XI. vagy a XI. -kerületben jó konditerem? Ami nem is zsúfolt. Mennyi szokott lenni a tarifa mondjuk egy havi bérlet?
Figyelt kérdés
Kezdőként nem ciki odamenni? Nem vékony vagyok hanem testes...2011. jún. 5. 06:12
1/3 A kérdező kommentje:
Ó elírtam :S IX. vagy XI-et akartam...
2011. jún. 5. 06:13
2/3 anonim válasza:
Árak általában 4-10 ezer között mozognak havonta, de van diák bérlet, és "alkalmi" bérlet, ami ha mondjuk havi 10x jársz terembe sokkal jobban megéri.
Ahova én járok ott 10000 a felnőtt havi és 4900 a diák 8 alkalmas. ( Csak hogy lásd elég összevissza árak vannak )
3/3 anonim válasza:
mark86
de extra gáz odamenni! előbb 4-5 évig otthon nyomjad,vegyél gépeket,csinálj étrendet és legyen tökéletes tested,akkor talán nem vernek meg a teremben.
jaaa nem is vékony vagy hanem testes? akkor otthon se csinálj semmit az ágy alatt nem lát senki.
bemész körülnézel,megkérdezed az árakat és kiválasztod amelyik szimpatikus! ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!