Mi a véleményetek az Anatorrol a Cell tech-ről és a Nitro tech-ről?
Anatorrol szerintem egy egyszerű tömegnövelő amit kicsit túlreklámoznak és 2-3 x drágábban adják. Szerintem semmivel sem jobb mint a jumbo, ami azért jelentősen olcsóbb.
A Cell tech egy sima kevert kreatin. Ha még nem szedtél más kreatint akkor először egyszerű monohidrátot szednék a helyedbe. Legolcsóbb és megbízható a biotech mono. kreatinja. Legalábbis ezt dicsérték a legtöbben az ismerőseim közül.
A nitro tech pedig sima tejsavó fehérje izolátum. Amiből van olcsóbb is. Pl Scitec 100% Whey Isolate. Ha kezdő vagy akkor egy kevert tejsavó koncentrátum+izolátum is elég neked, ami jelentősen olcsóbb.
A reklámok szerint sokkal jobbak az általam felsorolt kiegészítőknél ezek a termékek, de szerintem nem jobb annyival, hogy ennyivel drágább is legyen, arról nem beszélve, hogy a reklámba mindig rendkívül hatásosak ezek, aztán a használatba mégsem annyira. Nem használtam az általad megnevezett termékeket, teljes mértékben az összetételük alapján következtettem ezekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!