Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az Anatorrol...

Mi a véleményetek az Anatorrol a Cell tech-ről és a Nitro tech-ről?

Figyelt kérdés
Nekem ezt a hármast javasolták és kíváncsi lennék kinek mi a tapasztalata.
2011. jún. 2. 18:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Méreg drága termékek, és annyival nem jobb mint más ilyen kategóriás kiegek. De ha te ebbe bízol akkor hajrá. De a kreatint csak akkor használnék ha már van egy alap edzettséged és kaja oké!
2011. jún. 2. 21:25
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem azt írtam, hogy bízok benne, de ha van jobb árban de van ugyanolyan hatása vagy jobb akkor írd le nekem mert nekem se mindegy. De ami nekem fontos, hogy minden ha lehet már mint kiegészítők por vagy rágótabletta formájába legyen mert a kapszula nem jön be.
2011. jún. 3. 08:16
 3/7 anonim ***** válasza:

Anatorrol szerintem egy egyszerű tömegnövelő amit kicsit túlreklámoznak és 2-3 x drágábban adják. Szerintem semmivel sem jobb mint a jumbo, ami azért jelentősen olcsóbb.

A Cell tech egy sima kevert kreatin. Ha még nem szedtél más kreatint akkor először egyszerű monohidrátot szednék a helyedbe. Legolcsóbb és megbízható a biotech mono. kreatinja. Legalábbis ezt dicsérték a legtöbben az ismerőseim közül.

A nitro tech pedig sima tejsavó fehérje izolátum. Amiből van olcsóbb is. Pl Scitec 100% Whey Isolate. Ha kezdő vagy akkor egy kevert tejsavó koncentrátum+izolátum is elég neked, ami jelentősen olcsóbb.

A reklámok szerint sokkal jobbak az általam felsorolt kiegészítőknél ezek a termékek, de szerintem nem jobb annyival, hogy ennyivel drágább is legyen, arról nem beszélve, hogy a reklámba mindig rendkívül hatásosak ezek, aztán a használatba mégsem annyira. Nem használtam az általad megnevezett termékeket, teljes mértékben az összetételük alapján következtettem ezekre.

2011. jún. 3. 11:22
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi
2011. jún. 3. 14:37
 5/7 A kérdező kommentje:
Az anatorral kapcsolatba még azt mondták nekem, hogy a zsírból táplálkozik na rajtam nincs semmi felesleg akkor az eleve nem is érne semmit vagy csak egy sima fehérje mint az írtad?
2011. jún. 3. 14:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Nincs olyan hogy zsírból táplálkozik... Egyébként ha nincs rajtad felesleg akkor gondolom nehezen hízol, tehát az anatorral lehet könnyebben jönnének a kilók.
2011. jún. 3. 17:58
 7/7 A kérdező kommentje:
Brutal Muscle On. vetem és már el is fogyott 2db 1 kg és elég jó.
2011. júl. 28. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!