Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Jó ez az edzésterv? Részletek...

Jó ez az edzésterv? Részletek lentebb (16 éves 67kg, minimális zsírral,34-es kar elég szálkás)

Figyelt kérdés

Hétfő: váll,hátt Kedd:bicepsz,tricepsz,láb Szerda:mell, csukja Csüt:váll,hát Péntek: bicepsz, tricepsz, láb Szombat: Mell , csukja Vas: pihenő

Ja és mindennap has kivéve vasárnap

2011. jún. 2. 14:54
 1/5 anonim válasza:
Nemtom mennyire vagy edzésben, én raknék bele legalább még 1 nap pihenőt!Milyen gyakorlatok végzel?Amúgy jónak tűnik,van benne minden finom.A mindennap has sztem sok lesz ha rendesen csinálod!
2011. jún. 2. 14:59
 2/5 A kérdező kommentje:

Hát már elég rég edzésben vok

bicepsz:állva hosszú rúddal,koncentrált, egykarossal beforgatás

tricepsz:lórugás,homloknyomás,tricepsznyújtás

váll:oldalemelés,nyak mögül,előre emelés

hát:fűrész, széles fekvőtámasz, evezés döntve

mell:egyenes padon,45fokba, szűkön,tárogatás

ja és 6X6-os szériákba

2011. jún. 2. 15:03
 3/5 anonim ***** válasza:
79%

bicepsz,tricepsz,láb: kizárt dolog hogy rendesen edzel, ha ezt meg tudod csinálni. Előbb egyet eddzél rendesen és utána gondold át van-e erőd meg kedved megedzeni ugyan azt 3 nap múlva. Ilyen tötymörgőt edzel, hogy van erőd 3 nap múlva újra megcsinálni, akkor kizárt, hogy gyakorlatilag külön mell napot kell csinálnod..

34es kar még jó hogy nem zsíros, evvel az elég szálkás dologgal nem nagyon tudok mit kezdeni.

2011. jún. 2. 15:46
 4/5 anonim válasza:

Ha minden nap sikerül kb 1-1és fél órás szabályos edzést végigcsinálnod, akkor te valami csodagyerek vagy :D

Csináld így :

hétfő: hát

kedd: kar, has

csütörtök: mell, váll

péntek: láb, has

Az izmaidnak szüksége van arra hogy regenerálódjon, különben semmit sem fogsz fejlődni...

Próbáld ki ezt amit írtam és próbálj meg minél intenzívebb edzést csinálni és ha még mindig úgy érzed hogy ez kevés neked akkor ott valamit nagyon rosszul csinálsz :D

(Egyébként nem tudom h mióta edzel, de ha még csak most kezded akkor válassz egy 3 napos edzéstervet.)

2011. jún. 5. 18:25
 5/5 BodyB válasza:

Tömegelned kéne

Edzésterv pedig:Hétfő:Mell Tricepsz Has

Kedd:Hát Bicepsz

Szerda:Váll Láb Has

És akkor újból ilyen sorrendbe vasárnap pedig pihenőnap

figyelj az étkezésre minnél több szénhidrát de a tömegnövelő sem lenne rossz

2012. okt. 23. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!