Szal. 2 hónapja kezdtem el futni, súlyzózni, és rendbe raktam az étrendemet. Most azt szeretném, hogy meg is látszódjon (minél jobban). A kérdés mit ajánlotok hozzá Proteint, vagy pedig Kreatin kúrát ?? Vagy még mit mellé, valami vitaminokat vagy ... ? Tapasztalatlan vagyok ezen a téren még ... És testömegemet is szeretném gyarapítani 180 cm/66 kg
2011. jún. 1. 18:42
1/9 anonim válasza:
mark86
edzés után tejsavó protein+dextróz! multivitamin alap!
más nem kell! kreatin majd 1 év múlva!
2011. jún. 1. 18:51
2/9 anonim válasza:
Én az javaslom neked szedj kreatint (phx et javaslom) meg fehérjepor vagy tojás... Ja és lehet hogy tudod lehet hogy nem, de kb hetente 2-4 szer gyúrj és 1-3 órát intenzíven, és a gyúrások között legyen pihenőnap mikor az izmok épülnek. Sok kezdő minden nap gyúr és annak szerintem semmi értelme nincs :)
2011. jún. 1. 19:29
3/9 anonim válasza:
mark86
hallod tesó,még egy picit nézz utána mielőtt válaszolsz! :)
nem parasztságból mondom csak úgy....jóindulatból! ;)
egy normális edzés 1 órás,kreatin felesleges amíg azt se tudja mit hogyan csináljon!
sok sikert neked is ésne szívd mellre!
2011. jún. 1. 19:34
4/9 anonim válasza:
mark86
meg ez: "fehérjepor vagy tojás"! ezt hogy érted?
2011. jún. 1. 19:35
5/9 A kérdező kommentje:
kösszi fiúk a tanácsokat, én naponta gyúrok, hol többet, hol kevesebbet, de nem hagyok ki 1 napot sem, a futás meg alap. Szal. akk ha proteint szedek, és vitaminokat, akkkor láthgató lessz az eredmény ? :D és persze tömegem is növekedik ? :D (lehet hülye kérdés, de vmit írjatok rá :D )
2011. jún. 1. 20:13
6/9 anonim válasza:
mark86
ha a kajád tényleg jó akkor igen! 3-6 hónap múlva már látszik!
2011. jún. 1. 20:19
7/9 anonim válasza:
Naponta ne gyúrj mert túledzés lesz a vége.
2011. jún. 1. 20:26
8/9 sitch válasza:
abban azért nem értek egyet h egy normális edzés 1 órás. simán lehet másfél,max 2 óra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.