Milyen ez a tápkieg gyártó cég?
http://www.youtube.com/watch?v=z8V-zfdXXps
Itt egy videó egy tápkieg cégről. Ez alapján nem tűnik gagyinak (saját gyára van, szponzorkodik stb.), és nagyon olcsó.
Akinek van tapasztalata ezzel a céggel kapcsolatban, írjon!
mark86
nincs tapasztalatom,nem használtam még a termékeiket,de most,hogy megnéztem a videót biztos hogy soha nem is fogok!
gagyi csomagolás,80as években voltak ilyen reklámok!
és lesz.rom hogy nem az a lényeg de egy gyártó aki nem ad a külcsínyre az adja el másnak! 10gyártót tudnék felsorolni ami különb!
Igazad van, habár lehet, hogy pont így tudnak lefaragni az árból és amíg minőségileg hozza az elvárt szintet, addig nekem tök8.
Amúgy nézegettem neten és itt egy kis leírás:
Cégünk működését 1997-ben kezdte. Az indulás óta folyamatosan fejlesztjük és bővítjük a jelenleg 50 féle termékből álló kínálatunk.
Fehérjéink, tömegnövelőink, vitaminjaink és zsírégetőink kifejlesztése során rendkívül fontosnak tartottuk, hogy ezek kielégítsék mind a profi sportolók, mind az egészségüket és fittségüket megőrizni vágyók igényeit. Tehát termékeinket minden fogyni, izmosodni és egészségesebben élni vágyónak ajánljuk 0-99 éves korig!
Az alapanyagokat Németországból, Ausztriából, Belgiumból és Görögországból szerezzük be. Az alapanyagok minőségéért Prof. Dr. Eng. Paul Stefanescu, a Academia de Stiinte Agricole si Silvice (Agricultural and Silvan Sciences Academy) professzora kezeskedik. Cégünk filozófiája szerint csak a legmagasabb minőségű alapanyagokkal dolgozunk.
Cégünk rengeteg sportolót szponzorál, köztük Florin Uceanu-t valamint Petru Ciorba-t is.
A REDIS NUTRITION 2011 elején kiérdemelte a táplálékkiegészítő gyártó cégnek adható legrangosabb elismerést, mely garantálja, hogy mind a gyártás, mind az alapanyagok minősége terén a legmagasabb színvonalat képviseljük! Továbbá az előállítási folyamatok, az alapanyagoktól a kész termékig, teljes mértékben megfelelnek az Európai Unióban elvárt ISO 9001:2000 és HCCP szabványoknak.
Az oklevelet a német TÜV Thüringen minőségbiztosítási intézete állította ki a REDIS NUTRITION részére.
A vizsgálatok és maga az eljárás 6 hónapot vett igénybe, mely idő alatt rendkívül alaposan és minden részletre kiterjedően megvizsgálták alapanyagaink, higéniás körülményeink, valamint megbizonyosodtak termékeink minőségéről is.
Ezen vizsgálatot a TÜV rendszeresen megismétli, ezzel garantálva az termékek állandó színvonalát.
mark86
ezzel az a helyzet,hogy minden gyártónak van ilyen dumája! :D
linkeld,mit szeretnél tőlük használni!
mark86
ja és a reklámok nem befolyásolják az árakat,egy cégnél sem! ez nem így működik! tanúúútam!!!
ha az íz nem számít és a tartalom igen abszolut megéri.
Körülbelül egy éve használom. Mocskosul hányinger íze van, de a benne levő dolgok kárpotólnak. Mark számtalan román testépítő használja minden hónapban bevizsgáltatják a fehérjetartalmát. Csak megjegyezném, hogy a fehérje tartalom alapból bukta volt már nemegy cégnél bevizsgáláskor. (cytogen, MLO (ekkor váltott biotechre), vagy a magyar muscle bear aminek egyből MHN lett a neve, vagy vegyük a tejpor nevü cég átverését) a redissel ilyen sosem volt, régi és jol bevált termékek, és nagyon olcsók is.
mark86
értem, de az nem világos hogy egy tejsavónak hogy lehet sz.r íze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!