Kreatin etil-észter megfelelő izomtömeg növelésre és erőszint emelésre egyaránt? Vagy a monohidrátot próbáljam?
mark86
akkor töltsél fel 6 grammal!
mark86
levezetés meg 1,7 gramm!
az etil észter jobban beválik, ha már használtál kreatint.
Erőszint emelésre sztem jobb mint a monohidrát. (sokan nem is tudják emészteni)
na most akkor szembemegyek a sok reklámmagazinnal :)
sz*rt sem ér a kreatin ha nincs 3 féle fehérjeporod otthon,nem eszel annyit amennyi belédfér és a vitaminokról ásványi anyagokról nem is beszélek.
Az ilyen 8K huf 4 kiló proteinek nem proteinek.az 20-25Knál kezdődik per vödör.és lesz*rom h kinek jön be a power protein(mer a 4 kiló szójából fél ha felszívódik,meg különben is a szója megtolja az ösztrogénszintet ami egyenes út a zsírpárnákhoz).
nézzünk neked egy tömegelő kúrát amiben van kreatin is.
1 reggel : 10dkg teszkós műzli(400kcal) + proteinturmix(legyen Myofusion 60g + 20g malto),multivitamin,cink,tribulus terresis(tudom h nem sokat ér,de kezdőnek jó lesz)1500mg +5G KREATIN MONOHYDRÁT
2 edzés elött: BCAA 5-10g,egy csoki és/vagy Arginin 750mg 5g KREATIN MONOHYDRÁT
3 edzés után: Sz*rtec Jumbo prof. 3 kanál + glutamin,bcaa 5g,kalcium+magnézium +KREATIN MONOHYDRÁT 10g
4 este: Myofusion 60g,egy multivitamin,2db gaspari Novedex,cink,omega 3,(arginin 750mg -ornithin 500mg -lysin 500mg ha van)
na ez egy jó étkezéssel tudja hozni a tömeget,meg az erőt.de ez havi szinten kb 40-60 ezer.szóval ha csak úgy tessék lássék gyúrogatsz akkor jumbó prof. + sima biotech es monohydrát + multivitamin.de én akkor is vennék egy 100% whey prot vagy cytopro-t estére,reggelre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!