Valami munka nyárra?
Nem tudnátok javasolni valami diákmunkát ? 16 éves fiú vagyok,és munkát keresek nyárra.
Elnézést,hogy ide írtam,csak nem tudtam,hogy ezt hova kéne,és gondoltam ezt úgyis sokan látják. :)
mark86
pósa lajos utcában a julinéninél mák válogatás lesz jövőhéten,utána hajdúnánáson disznóvágás fesztivál lesz oda is kell segédmunkás!
honnan tudjuk hogy pesti vagy-e??mihez értesz?infót a parasztoknak hogy tudjanak segíteni na cső ;)
De eszembe jutott.
És neked nem jutott eszedbe az,hogy lehetséges,hogy nem találtam olyat,ami megfelelő lenne számomra ?
mark86
elmész egy építkezésre és keresel 600ft-ot óránként! csak odamész és felvesznek..
talicskázni tudsz!
valami imerős mellé nem tudsz szegődni?
egyébként ha fizikai meló kell, akkor építkezést ajánlom én is.
végigjárod a környéket, és ha látod, hogy valahol meló folyik, becsöngetsz és felajánlod a szolgálataid, mármint meló ügyben. próba cseresznye
nagyon válogatós vagy, hogy nem találtál melót a diákszövetségnél?
esetleg iratkozz be egy másik diákszövehez is. lehet, hogy ott lesz meló, ami tetszik.
én is kettőnél voltam regisztrálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!