Hogyan dolgozhatom le illetve feszesíthetem a combomon a bőrt? (ledolgozni azt a kevés zsírt ami rajta van)
Figyelt kérdés
48 kg vagyok tehát fogyni nem szeretnék, csak feszesebb lábat. Elölről látszik a combizmom de hátulról egy kis narancsbőr azért ott van. odafigyelek a vízbevitelre, szinte minden nap sportolok most érettségizek tesiből...
esetleg a reggeli 2-3 szendvicsről álljak át a rizsre csirkével (pár osztálytársam csinálja ezt) Mozgásaben nem hiszem hogy változtatnom kéne mert az izom az megvan inkább a kajával van a gond nem?
2011. máj. 25. 18:51
1/3 anonim válasza:
"Fogyni nem szeretnék, csak a zsírból leadni."
Az mi a f.sz ha nem fogyás???
És mivel helyi zsírégetés nincs, így egy diéta+aerob edzés meghozná neked az eredményt.
Nem cseszegetésképp, de ma már tesi érettségihez ennyi tudás elég?
2/3 A kérdező kommentje:
tisztában vagyok vele, hogy lokális zsírégetés nincs. és mivel végzek olyan mozgásokat ami megdolgozza a combot, ezért arra lennék kíváncsi hogy miért nem tűnik el onnan az a kis felesleg, amit ha elvesztenék nyilván nem fogynék le 3-4 kilót, ezért mondtam hogy fogyni nem akarok plusz izmot úgyis szednék fel. az ilyen narancsbőr elleni krémekben nem hiszek... nem fogom magam kenegetni meg egyéb ilyen módszereket alkalmazni ezért kérdeztem rá a kajára.
2011. máj. 25. 20:42
3/3 anonim válasza:
Izomtömeg növekedése, és zsír leadása két tök ellentétes folyamat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!