A paintball és az airsoft nagyon fáj ha eltalál? Olvastam, hogy lila foltot hagy. Akkor csak annyira fáj, mint mikor bevered a lábad az asztalba és másnap lila lesz, vagy annál is jobban?
Az a helyzet, hogy nem tűröm túl jól a fájdalmat szerintem, de nagyon kiszeretném őket próbálni (főleg a paintballt) Viszont most nagy parám, hogy mennyire fáj.
Tudom, több ilyen kérdés is volt már, de félek, úgyhogy nekem is válaszoljatok lécci :)
Igen elég.Meg valami kesztyűt is szerezz be,mert ha eltalálják a kézfejed az tényleg fájhat.
A többi nem vészes.Kivéve ha ilyen automata fegyverrel lőnek beléd 10et egy helyre.
nemtudom hogy nálatok ez hogy megy, de nálunk Szerbiában, játék elött teljes védöfelszerelést kapunk, nem kell vinni semmit. ha ott nem kapsz,mindenképp szerezz be minden szukséges darabot. Amugy nem fáj ( de még 1x mondom,én teljesen bevoltam öltözve ) nyugodtan játsz, legfeljebb kérd meg a fiukat hogy kegyelmezzenek 1 kicsit :DDD de lehet hogy a végére szétlövöd az össz pasit :D:D:D:
mindenképp probáld ki,max ha nemtetszik többet nemcsinálod,de tetszeni fog :DD
Van itthon Airsoft kispisztolyom is,az enyhén csip,de az sem fáj. Probáltuk nagyon közelrol is, értsd ugy hogy a tenyerunkbe lottunk, nah azt azért megéreztuk,lett is ilyen kis piros köröcske,de nemvészes, nemhalsz bele :DDD
Soksikert,jo szorakozást!
12-es válaszolónak mondanám:
Engem jobban csípett mikor ruhán keresztül vállbalőttek, mint amikor a védtelen kézfejemen találtak el. Azt nem is igazából éreztem csak megijedtem, hogy há' e meg mi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!