Tdtok olyan oldalt ahol az interneten tanitanak verekedest, onvedelmet?
L
U
S
T
A
Ez sajnos nem úgy megy, hogy küzdőpartnerek nélkül, csak úgy magadban megtanulsz verekedni, és te leszel az új Boyka.
Kemény edzés, kitartás, és évek munkája. Nem pedig szaros netes oldalak, ahol szereplési vággyal küzdő idióták mutatják "tudásukat" az akaratgyengéknek.
előzőnek nagybetűsen igaza van!
ha meg akarsz tanulni verekedni, akkor keress egy jó dojot
a következő sportágak felkészítenek egy utcai harcra:
kempo kick/thay-box, box, stb...
de legjobb a kempo ;)
és néhány évet rá kell szánni, különben nem ér semmit
én két éve kempozom, de ha éjszak harcra kerülne sor, akkor gondolkodás nélkül rohannék! (nappal nem, de az más :) )
Hello,
a verekedés rizikós.
Az alapokat biztosan elmagyarázza 1-2 oldal, de technikát onnét nem tudsz tanulni.
Alapok: fellépés, ütés, stb.
Inkább használj gázspray-t, vagy Keserű féle Wunderwaffe-t, vagy ha van rá zsetonod, gáz-riasztó pisztolyt.
A verekedés az utolsó utáni lehetőség.
@Utolsó
a fegyvert ellened fordítják ha gyenge vagy.
@Kérdező! "nagyon fontos" ? lehet hogy az, de nem fogsz megtanulni otthon gép előtt harctechnikákat. ez meg tény.
egy másik ember fenyegetésének elhárításához sokkalta több kell... talán tudom, mert oktatok :)
nem kioktatlak, szeretnék azzal segíteni, hogy tényeket közlök.
amúgy nézhetsz videókat, illetve.. van egy oldal amire régebben írtam, hmmm... ez az: [link]
de megjegyezném, anélkül hogy egy gyakorlott embertől tanulnál, ezek így majdnem semmit nem érnek! olyan mintha leírást olvasnál egy karabélyról. rohadtul nem fogsz tudni ölni, sőt még puskád sem lesz, viszont lesz valami fogalmad róla. hát ennyi ez is. le vannak írva technikák úgy ahogy, de ha te egy évig tanulsz a gép előtt, esélyes hogy egy boxoló lezúzna 2 hónap edzés után.
továbbra is tényközlésnél maradnék, nem minősítésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!