Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hol vehetek tutira eredeti...

Hol vehetek tutira eredeti anabolikus szteroidot megbízható forrásból?

Figyelt kérdés
Nem járok gyúrni, hanem sportteljesítmény fokozására kellene. Nem ismerem a badysokat. Azt ne irjátok, hogy mennyek le 1 terembe, mert ott se mehetek oda akárkihez hogy tudsz e valamit adni. ahhoz hogy felmérjem a terepet legalább 1-2 hónap kell. Nem szeretném addig húzni.
2011. máj. 15. 19:26
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
az általad írt kúra nekem még vállalható erre kellene segítség, hogy sem az egészségemet se a pénztárcámat ne húzzák le jobban, mint kéne.
2011. máj. 18. 17:47
 12/16 A kérdező kommentje:
Na akkor most is leírom, hogy nem vagyok amatőr. Tápkieget eszek folyamatosan, jumbot+kreatint+ipari tejsavó fehérjét 83%-osat+mikor mijen szénhidrátot szerzek be (buzalipehelyliszt stb.), ezekkel beálltam egy szintre amit nem tudok átlépni. Ehhez kellet a tesztoszteron (sustanon 250), amit nagyon megbízhatatlan forrásból kaptam. A hcg-t a 6. hét után adta a kolégám, amit tudom, hogy későn kaptam. Valószínű, hogy ezért estem vissza a kiindulási szintre. Ebben kértem a segítsíget. Az általad leírt kúra nekem vállalható.
2011. máj. 18. 18:02
 13/16 TOMAtm ***** válasza:

ha rám hallgatsz akkor:

testo enantát(8 hét heti 2*250mg)

deca durabolin(9 hét heti 1*350mg)ezek mehetnek egybe,mert olajosak.

a 4edik héttől stanazolol tabletta(heti 7*30mg,(8 óránként 10 mg))a 12edik hétig.

az első héttől fél adagban Gaspari novedex a negyedik hétig,onnantól teljes adagban a kúra végéig(12.hét)

a 12edik héten HCG ha úgy érzed h libidócsökkenés van vagy kisebbek a golyóid.ha nem akkor nem kell(elvileg a novedex miatt nem állt le a termelés)

a 12 héttől 4 héten át teljes adagban Advanced PCT és T-bomb2 + 3*1500mg tribulus mehet,valamint a vizvisszatartás megszűnése miatt mehet creatin is.

ez egy rendes kúra,ha a végére teszel spiropent akkor nem esel össze annyira talán,ezt nemtudom,mindenesetre sokan úgy csinálják,mert erősen antikatabolikus,valamint a zsírt is segít ledobni ami feljött a sok kajától.

22G-s tűt rendelj,mert nem szívja fel a 25ös az olajos cuccot.készülj fel még multivitaminból,napi 2ő mehet.fehérje vagy 3-4 vödörrel nem árt.az edzésed meg lehet olyan 3 nap edzés 1 pihi,mert túl leszel pörögve,10000el regenerálódsz.

ja igen,ha a mellbimbóid érzékenyednének(meg amúgy is a 10edik héttől) használj Nolvadex-et(zitazónium hatóanyagú cucc(legjobb ha zitazónium,mert az tuti valódi,itt gyártják).

na ha valami nem világos kérdezzél,de ha valamit elk*rsz a te bajod!semmiféle felelősséget nem vállalok ha nem azt adják el neked amit írtam,nekem ez a nyári kúrám és 100%ban működik.

2011. máj. 19. 19:31
 14/16 A kérdező kommentje:
Akkor már csak egyet mondj meg: mit gondolsz Debreceni Viktorról?
2011. máj. 22. 22:51
 15/16 TOMAtm ***** válasza:
semmit.nem ismerem.
2011. máj. 23. 17:08
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszaid, segítségemre lesznek. A testépítő oldalakon jókat irtak D.V-ről eztán aszem tőle rendelek. De utmutatásaid segítségével.
2011. máj. 23. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!