Az meg hogy a fenébe lehet hogy valaki nem űz egyféle harcművészetet is de?
Figyelt kérdés
Szóval múltkor kinnt voltam a focipályán focizni. Voltunk kb 14en és úgy játszottunk.Volt egy-két simlis alak is, és az egyik gyereknek(nem ismerem)elkezdett beszólogatni valamelyikük.Ő meg nem mondott semmit , nem erőltette a feleselést és a vitát. Erre odament közelre hozzá erőszakosan a másik és elkezdte lökdösni.Csávó baromi erőset rughatott látszott rajta, de a gyerek kitért előle és amikor még a másik lába a levegőben volt kirugta alóla a lábát és a földön fekve gyomron vágta.Olyan reflexe volt a gyereknek hogy az valami elképesztő. Az egész eseménytömb ennyiből állt, utána lecsillapodtak a kedélyek. Hazafele mindenki kérdezgette hogy milyen harcművészetet tanul, de azt mondta semmit. Én elkezdtem vele dumálni, csak annyit mondott h otthon edz, semmi különöset nem csinál. Elég fura. van aki ösztönösen jól tud harcolni vagy mi? az ilyeneknek boxolóknak kellett volna menni vagy hasonló , biztos sokra vihette volna2011. máj. 15. 00:03
1/6 anonim válasza:
Persze van ilyen.Az én egyik haverom is hasonló.
Semmilyen küzdősportot nem csinált,de 3 perc alatt ledarált egy fekete öves kyo edzőt,meg a csaját utcai márászban.
Bill Gates sem fejezte be az egyetemet,mert nem volt rá szüksége,ezt a tanárai is megmondták.
Az edzés/tanulás csak szélesíti a keretet,de ha valakinek alapból széles a kerete,azon legfeljebb csak csiszol,finomít az edzés.
2/6 anonim válasza:
Egyébként amit csinált a haverod az egy francia box technika,vagy legalábbis ők alkalmazzák leggyakrabban.
Van akinek hosszú edzés múlttal sem megy.Nem a legkönnyebb.
3/6 A kérdező kommentje:
Amikor Pesten jártam, akkor olyan dolgot láttam, h a csávóra ráment egy színesbőrű egyén és amikor ütötte volna, akkor megfogta az öklét és oldalra húzta , utána pedig a karjával a földhözvágta. utána nem tudom mi történt. ez milyen fajta teknika lehetett?
2011. máj. 15. 00:21
4/6 anonim válasza:
Nem vagyok benne biztos, hogy egyre gondolunk, de aikidoban és jiu jitsuban tudok ilyen technikát.
5/6 anonim válasza:
nekem is aikido ugrott be az utolsó kérdésre, de akkor nem megfogta az öklét (meg minden harcművészetben, amit ismerek, tiltják, hogy bárki ilyesmivel próbálkozzon, ez csak Bud Spenvernek megy), hanem a karja külső élével elvezette az ütés irányát, hogy ne rajta csattanjon és utána az ellenfél lendületét kihasználva vágta földre. jó kis harcművészet.
6/6 A kérdező kommentje:
Igen.pont úgy történt ahogy az utolsó válaszoló írta:)
2011. máj. 15. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!