Mennyire nehéz elsajátítani a boxot?
Szeretném elkezdeni, de az a probléma, hogy a legközelebbi edzőterem két óra oda-vissza, de ez is még a sulimtól, egyébként lenne az 3,5 is.
Ezt meg nem tudnám megoldani úgy, hogy ne menjen a tanulás rovására, meg őszintén megmondom, nem fogok 3,5 órát utazni ezért.
Viszont a faluban van egy jó ismerősöm, ő Pesten tanul és ott jár le valami klubba már 3 éve.
Mondta, hogy ha csütörtökön hazajön utána szívesen oktatna engem meg szombaton is hiszen neki is kell edzenie meg így legalább lesz neki kivel.
Csak azt nem tudom, hogy ő mennyire tudna megtanítani?
Józan paraszti ésszel nem tűnik egy húú de bonyolult dolognak a box, szal nem egy aikido, hogy évekig csinálod és talán fogod tudni alkalmazni is.
Engem más nem igazán érdekel, meg régebben mondjuk volt talán karate, de hát 3-4 edzés után elkoptak az emberek aztán le is állt így az egész.
Egyébként mire gondolsz azzal, hogy nem olyan egyszerű?
Nagyon is bonyolult.
Szerintem szerezzétek be Dr Kovács László-Ökölvívó ABC című könyvét kezdésnek.
A haverod tapasztalatávál és könyv segítségével össze tudtok állítani egy normális edzés tervet.
Az is jó,csak azt kb 30 éve írták.
Amit meg én ajánlottam az új.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!