Aikidósok és más harcművészek! Tényleg lesz O'Sensei életéről mozifilm?
2011. máj. 12. 21:10
1/4 anonim válasza:
Ezen most meglepődtem nagyon! Hát ha tényleg lesz akkor tuti, hogy megnézem. Morihei Ueshiba az egyik legnagyobb harcművész volt. És igen ő is megérdemelné azt, hogy film legyen az életéről. Láttam a Ip Man életéről szóló filmet, az is nagyon jó, remélem ez is jó lesz.
2/4 anonim válasza:
Már bocs, de engem nem igazán győzött meg ez a plakát, eléggé photoshop szaga van. Ha majd találsz belőle angolul is (mert nyilván nem mi magyarok fogjuk elkészíteni) akkor már lehet reménykedni...
3/4 anonim válasza:
Készült már film az aikido-ról (amúgy a blogon is megtalálható az általad linkelt kép, amelyről le van írva, hogy FAKE):
4/4 anonim válasza:
Tess, ha van torrented, le is tudod tölteni: *****
* Automatikusan eltávolított tartalom.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!