Ugyanannyi a sima tojásba és a főtt tojásba a protein?
Figyelt kérdés
Főtt tojás magáért beszél, megfőzöm és leszedem a héját, utána eszem.
Sima tojásban pedig arra gondolok, hogy mikor kiveszem a hűtőből feltöröm pohárba öntöm és megiszom.
Testépítéshez, nem porozok.
Illetve ezeket mikor kell elfogyasztani és mennyit?
2011. máj. 9. 19:53
1/5 anonim válasza:
csak a feherjet egyed a sargajaba nincs semmi csak koleszterin. Mindegy fozve vagy nyersen. De ha veszel protein port azzal jobban jarsz mint a tojassal.
2/5 anonim válasza:
Nyersen nem eszünk tojást!!!!
Amúgy ugyanannyi a fehérje főtt tojásban is meg sült tojásban is...mert nyersen nem eszünk tojást!!!
3/5 anonim válasza:
egyáltalán nem mindegy. a fehérje ugyanannyi benne de nyersen nem tudja felvenni a szervezeted. szóval főzd, süsd de nyersen nem mész semmire. ez nem a rocky :DD
4/5 bénabéla11 válasza:
"sargajaba nincs semmi csak koleszterin" fehérje és zsir van benne...
5/5 anonim válasza:
A szervezetednek kismértékben szüksége van a koleszterinre, ezért pld. ha csinálsz 5tojásból egy rántottát abba szerintem 2 sárgáját benne hagyhatsz! A nyers tojásról pedig ki mit mond, érdemes e inni kockáztatva egy szalmonellát? Próbáld ki hogy egyáltalán ízlene-e, de szerintem erre nem is lehet használni azt a szót hogy ízlik mert egyszerűen borzasztó az íze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!