Egy bizonyos ember most nagyon felhergelt! Mindjárt rájön ki az! Tudod attól, mert te olyan jól keresel az nem jelenti azt, hogy mindenki egy gazdag mumus! Képzeld lehet, hogy valaki azért dolgozik minimálbérért, mert éppenséggel nem vették fel sehova (lehet az tanár, ügyvéd, orvos, informatikus)! Az is lehet, hogy kifizetett több 100.000- ret az egyetemre és mégis utcasöprés lett a munkálya! És tudtommal az nem számít lopásnak amit valaki ad valakinek önzetlenül!!! Vagy nincs igazam? Mondd ha nincs!!!!
2012. márc. 4. 22:48
23/34 anonim válasza:
Megvan a link én is letöltöttem.Az okoskodóknak meg annyit,hogy nem mindenki teheti meg,hogy 4-5 ezer forintot adjon egy könyvért.Sajnos ez van.
nem tudom ki volt az a marha aki a vásárlásról pofázott de.
a jó édes anyukád vegye meg aki elkényeztetett te ksi bunkó paraszt
a fajgyűlölő beképzelt formádat remélem a cigányok minden napodat megkeserítik és óráról órára jól megaláznak te kis semmittelen nyomoronc. én is ezt tenném a hozzád hasonlókkal akik lenézik a másikat. remélem majd minimálbérből fogsz élni és megtanulod hogy milyen nehéz a szegényeknek
én nem születtem szegény családba bár voltak hullámvölgyeink de apám meg anyám tett róla mindig hogy ne jussak el olyan szánalmas szintre mint te. és SOHA nem is néztem le senkit. a magadfajta alakok akik ilyen értéktelen gyenge emberek nem érnek többet a legrosszabb romáknál. sőt a romák legrosszabjaiban is több jóság van mint a hozzád hasonlókban. én tudom mert ismerek sokat. te egy SENKI VAGY!!! nincs jogod mások fölé helyezni magad!! ÉS SOHA NEM IS LESZ!!! inkább csinálj valami hasznosat és kösd fel magad vagy ha olyan gazdag vagy adhatnál a szegényeknek jaa hogy erre nem is gondoltál.. hát persze.
de a gyárakat gazdagítod nem? undoríto
2012. máj. 29. 22:49
25/34 anonim válasza:
Az utolsó jól megmondta neki :D Am valami kissebb formátumban nincs meg?
2012. aug. 21. 19:28
26/34 anonim válasza:
az utolsó előtti kinek írta ezt a szép beszámolót?xd
2012. okt. 31. 12:45
27/34 anonim válasza:
Sajnos, nem működnek a linkek, valaki elküldené újra?
2012. nov. 16. 15:17
28/34 anonim válasza:
Már 2 ember írt ki linket. Töltsd le PDF-be.
2012. nov. 24. 14:25
29/34 legion válasza:
Szerintem mostanra már egy könyvtárban is megtaláljátok,de biztosra veszem,egy antikváriumban hozzátok vágják féláron.Amúgy nagyon jó könyv,és tényleg lehet vele haladni.
2012. dec. 22. 20:06
30/34 anonim válasza:
engem is érdekelne de csak ingyen.pénzt nem adok ezér a szarér :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!