Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Egyszeruen nem birom raszanni...

Egyszeruen nem birom raszanni magam a futasra. Tegnap 3 ora aktiv turazason voltam?

Figyelt kérdés
Ma kellene futnom, de nem birok elmenni. Nem faradt vagyok, hanem nincs kedvem embereket latni. :( Ma olyan haragszom a vilagra napom van. Pedig szoktam futni es setalni is. Miert van ez a hangulatingadozas?
2011. ápr. 26. 21:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

"Miert van ez a hangulatingadozas?"

- Mert ember vagy.

2011. ápr. 26. 21:33
 2/11 anonim ***** válasza:
Ilyenkor indulsz futni? :O Mondjuk én épp most jöttem futásból, de akkoris :D Ha ez megnyugtat, én 6 kör helyett csak 4-et vagy 5-öt futottam, nem is számoltam, mert k****ra nem volt már kedvem az egészhez... Pedig eddig minden egyes alkalommal megvolt a 6 kör... Ez egy ilyen nap :D
2011. ápr. 26. 21:36
 3/11 A kérdező kommentje:
A futoknak ma rossz napjuk van. :D
2011. ápr. 26. 21:38
 4/11 anonim válasza:
100%
Nekem se volt ma kedvem menni, mondjuk...tegnap sem.:D
2011. ápr. 26. 21:49
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

"a futóknak ma rossz napjuk van"

NAGYON IS :D Én fél éve futok minden egyes nap, alig volt, hogy kihagytam volna valamikor, ma viszont sikerült elbotlanom valami kiálló útdarabkában...És mivel természetesen az ügyességemről vagyok híres, úgy estem, hogy minden érzékeny testrészem vérzésig lehorzsolódott (térd, könyök, alkar, váll, kéz, arc). Ráadásul messze voltam otthonról, úgyhogy egész hazáig csípett, mint az állat.

Én azt ajánlom, hogy ma hagyd ki, ha tényleg nincs kedved, holnap max. majd kétszer annyit edzel :) És bocsi az offért

15L

2011. ápr. 26. 21:50
 6/11 anonim ***** válasza:
Úhh, az rossz lehetett! :S Én sose estem még el futás közben, de jobb is, tutira kiröhögnének :S Azt nem is bánnám annyira, hogy fáj, de...
2011. ápr. 26. 22:10
 7/11 anonim ***** válasza:
Ezt a rossz napot most cáfolom, nekem ma jól ment a futás, jól is esett, többet is futottam mint szoktam.Én általában 22:30 körül indulok futni (másfél óra súlyzós edzés és 30 perc taposógép után) és kb másfél-2 órát futok.:))Én is antiszociális vagyok néha, ilyenkor senki nincs az utakon és jól esik éjjel futni:) Bár néha nekem is nehezemre esik elindulni, de nem a lustaság miatt, hanem időnként unalmas egyedül.27/N
2011. ápr. 27. 00:37
 8/11 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok.Az lemaradt ma viszont én is megbotlottam a hepehupás úton bár nem estem el, csak majdnem:))))))) Egyszer estem el futás közben de akkor nagyot:))
2011. ápr. 27. 00:39
 9/11 anonim válasza:
Utolsó...ez 4h edzés???:O:O:O
2011. ápr. 27. 10:30
 10/11 anonim ***** válasza:
igen, átlagosan annyi.kicsit mozgékony vagyok:))
2011. ápr. 27. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!