Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Elkezdek boxolni, és nem...

Elkezdek boxolni, és nem tudom, hogy milyen színű box kesztyűt vegyek. Milyen színűt célszerű venni?

Figyelt kérdés
itt arra gondolok, h a rikító szín boxolás közben nem célszerű, mert hiába ütök gyorsan, az ellenfél még a sötétben is látja a kesztyűt, és kivédi... fekete, vagy fehér színre gondoltam... egyéb ötletek?
2011. ápr. 26. 16:12
 1/4 Neji ***** válasza:
Boxolsz és edzések helyett a kesztyű szinén megakadsz (lol).Pirosat v vöröset vegyél sztem,elvakítja az ellenfelet és a vörös alapbol "félelmet kelt az ellenfélben".Legalább is mindig ezt mondta a sifum.(egyébként általába piros/vörösek is szoktak lenni a kesztyűk,nállunk 95%a ilyen szinű pont azért amit leírtam fentebb)
2011. ápr. 26. 16:53
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi :) de amint írtam "Elkezdek boxolni" még nem járok..
2011. ápr. 26. 17:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Mindegy a színe,csak ilyen csiricsáré amerikai zászlós meg tűz mintás stb ne legyen.Legyen egy színű,egyszerű.

Inkább az unciára figyelj vételnél.Edzéshez minimum 12es legyen,de ha 14-16os az sem baj.

Az ökölvívók meg inkább elhajolnak,elmozognak a kivédés az a kettős fedezék.

2011. ápr. 26. 20:32
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi :)
2011. ápr. 27. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!