Egy 14 éves fiút "bevállalna"egy személyi edző?
Figyelt kérdés
Nem szószerint értettem a bevállalná-t remálem vannak itt értelmesebb emberek akik nem kötnek bele most ebbe. a bevállalna szavacskába.2011. ápr. 24. 20:07
2/9 A kérdező kommentje:
jah jó pénzért megoldható?
2011. ápr. 24. 20:15
3/9 A kérdező kommentje:
Amúgy megközelítőleg milyen áraban mozognak az ilyen személyi edzős dolgok?
2011. ápr. 24. 20:22
4/9 anonim válasza:
Be, de készülj fel vagy úgy fog kezelni mint egy 20 évest és belerokkansz, vagy ha értelmes figyelni fog az egészségedre és elején szinte felesleges lesz, esetleg elmagyarázza mit miért ne csinálj. Egyébként 16 éves kor alatt nem nagyon jó elkezdeni max átmozgató edzést, de azt 2 évig csinálni ...
5/9 A kérdező kommentje:
aha értem én.hát én benne lennék(lehet hogy ost igy gondolom)ilyen hajtós edzésben.csak hát ne ugy hogy 60kilóval erőltessen amikor megse tudom mozdítani..
2011. ápr. 24. 21:56
6/9 anonim válasza:
Szia!
Persze, ez lehetséges.
Én 14 évesen jártam személyi edzőhöz egy fitness centerbe. Nem volt túl drága, azt hiszem 6000ft volt. 5 alkalommal foglalkozott velem, majd előírta, hogy milyen gyakorlatokat kell csinálnom.
Nagyon hatásos volt, megérte!
L/16
7/9 A kérdező kommentje:
köszi..
Azért amugy szerintem más a kondi edző meg amit teirtál edző..
azáért köszi!
2011. ápr. 26. 16:30
8/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok
Nem más, amit írtam, mert konditeremben volt minden gyakorlat. Pl. futópad, bicikli, erősítő gépek, stb. Csak a helyet hívják fitness központnak.
9/9 A kérdező kommentje:
jah bocsi akkor.Köszi h válaszoltál.
2011. ápr. 27. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!