Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyiket válasszam? (Kérdésed...

Melyiket válasszam? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
Lassan 15 éves leszek, és szeretném elkezdeni az izmaimat fejleszteni. Elég vékony testalkatú vagyok, szóval csak szálkásítani szeretnék. Itthon végezzek gyakorlatokat, vagy menjek el konditerembe edzeni? A konditeremre nincs annyi pénzem, mert hát gyerek vagyok és a szüleim meg azt mondják, hogy mindent csak a saját pénzemből vegyek. Melyiket ajánljátok? Esetleg utána valami tipp, vagy segítség, hogy hogy kezdjem el az egészet..Mert nem akarok nagy izmokat, csak hogy vmi formája legyen az egésznek...Köszi előre is!
2011. ápr. 21. 12:24
 1/8 A kérdező kommentje:
Illetve szerintetek ezzel a módszerrel elérek valamit? [link]
2011. ápr. 21. 12:28
 2/8 noname86 ***** válasza:
otthoni edzéstervnek megteszi,de ne szálkásítani akarj hanem tömeget növeli. egyél napi 5-6x sokat és sok sikert!
2011. ápr. 21. 12:32
 3/8 anonim ***** válasza:

GreenTea

Ha adottak a feltételek a linkelt edzéstervhez, akkor kezdheted azzal is. De mindenek előtt olvasd el ezt: [link]

4/8 A kérdező kommentje:
Igen gondoltam a súlyfelszedésre, de nem tudom mi a probléma nálam, de akármennyit eszem, nem hízom..Már több éve rendszeresen eszem, sőt még néha sokat is, és semmi változás a súlyomban.
 5/8 noname86 ***** válasza:
több hús és rizs kell
2011. ápr. 21. 12:34
 6/8 A kérdező kommentje:
Azt mondták az anyagcserém olyan, hogy nem tudok meghízni.
2011. ápr. 21. 12:37
 7/8 anonim ***** válasza:

GreenTea

Olyan anyagcsere nincs!:)

2011. ápr. 21. 12:56
 8/8 A kérdező kommentje:
értem:D
2011. ápr. 21. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!