Testépítők ki az közületek aki kokszolt már? Vagy ha nem is most de a későbbiekben ki akar próbálni valamilyen cuccot.
Hat ,en nem Magyarorszagi vagyok ,ugy h nemtudom ott mi a helyzet .... Nekem szerencsere rohadt jo forrasom van , gogyszertari cuccokat tudok szerezni olyan aron hogy meg eladni is erdemes ,mert meg keresek is rajta.
Igen ,az legnagyobb problema hogy pigmentesek meg a s*ggfejek akik par honap edzes utan nyomjak a sok szart ,mikozbe meg edzeni se tudnak rendesen .... ezek miatt van rossz megiteles maganak a testepitesnek meg a szteroidoknak is.
Mert hat a 17 eves hulyegyerek ,benyom akarmit ,fogalma sincs rola hogy mi az hogyan kel hasznalni stb..... aztan ha balul sül el es elterjed h koxtol lett baja akkor egybol jon az altalanositas hogy a kox az rossz meg a testepitok mind koxos barmok.Pedig havalaki megfelelen hasznalja a cuccokat es van pl. 10ev edzesmultja akkor annak nem lesz semi baja valoszinuleg.
Ezzel persze senkit nem akarok koxozasra buzditani , es minden tiszteletm azoke akik tisztak maradtak vegig!!
olvastátok már az okos gyereket? :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
lóf4szJankó:pontosan honnan írsz?
még ha jó az áru lehet érdekel engem is..XD
az hogy versenyző adja, mégis hogy lehet biztos??
én ismerek pár versenyzőt akik adnak szart is, de a kiskölkök megérdemlik.
GreenTea
De most miért?:D Én szeretem a szteroidok ízét!
a mai olyat halottam a teremben ami odab@sz:)
két kis fő gyúrós beszélget hogy vettek kreatint és nyomnak hozzá Stanozololt és az milyen jó mert a kreatin vizesít a Stana meg beépíti és minőségi lesz...:D
azért nem semmi kúra az tuti..XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!