Lány vagyok, kell egy dolog az életben, ami erőt ad és lefoglal, a testedzésre (konditerembe járásra) gondoltam. Adnátok tippeket? Bővebben lent.
21, nyáron 22 éves lány leszek, de teljesen ki vagyok égve... Az arcom, bőröm egy 30 évesé, annyit dolgoztam és dolgozom, hogy ezen kívül semmi más nincs az életemben, és ez rettenetesen megvisel.
Mindenképp változtatni szeretnék. Régebben sokféle sportot űztem, de manapság már erre sincs időm, pedig hiányolom a testmozgást...
Mivel rendszerint este 9-ig dolgozom, a konditerem lenne nekem megfelelő, mivel azok ilyenkor még javába nyitva vannak.
Kicsit fel is szedtem a gimis évek óta, illetve volt pár fogyókúrám, ami hol sikeres, hol sikertelen volt.
Szeretném elérni, hogy az edzés lekössön, legyen célom, hogy ideálisan nézzek ki és elégedetten szemlélhessem önmagam a tükörben, ami új lendületet adna.
Szóval mindenképp komolyan szeretném csinálni, nem pedig oly rendszertelenül, mint még az iskolai évek alatt.
Szeretnék egy komoly edzéstervet kérni tőletek, javaslatokat, mit, hogy csináljak, mit egyek inkább, vagy mit ne, milyen gyakran járjak, milyen gyakorlatokat végezzek, stb...
A teherbírásom jó, egyéb adatok, ha fontos..:
Magasság: 172 cm
Súly: 64 kg
Fizikai probléma: a jobb térdem gyengébb kicsit, illetve pár éve csigolyaösszecsúszást állapítottak meg nálam, már ritkán fáj szerencsére a hátam, nem sok baj van vele
Leginkább javítandó terület saját megítélésem szerint:
- has
- fenék
De minden területen szeretnék izmosodni, formálódni. Amennyiben esetleg kell, töltök fel képeket a testalkatomról.
Kérlek csak komoly emberek válaszoljanak, nekem ez nagyon fontos, ki vagyok égve!!!
Rendben, mindenképpen fogok írni Márknak, de mindenkinek nagyon szépen köszönöm a segítségét!
Ma nem biztos, hogy sikerül feltennem képeket, mert éjfélig dolgozom, és holnap is reggel 9-től este 9-ig vagyok, de majd igyekszem!!!
Amit végzek:
- egyetemre járok (mondjuk heti 3 napot, abból ált. 1 napot járok be, mivel az kötelező)
- az egyik munkahely hétköznapi és hétvégi egyaránt, heti 24-36 óra, mikor hogy... eladói a Mammutban, sokat állós, sokat pakolgatós, rohanós, raktárrendezős munka, ahol nincs lehetőség leülni vagy pihenni, mindig csinálni kell valamit, ácsorogni nem lehet... 12 óra munkában 2x30 perc a szünet amikor le lehet végre ülni pihizni, amúgy enni se és inni se lehet, csak engedéllyel
- másik munkahely hétvégi, heti 24 óra általában (ma pl. 18 órát húzok le egyben), irodai ücsörgős, sok monitorbámulással és görbe gerinccel...
A harmadik munkahely alkalmi, csak kb. 2 hetente van, 1-2-3 nap amikor be kell segíteni takarítani egy boltban... az max. 4 óra/alkalom
Ezek miatt sajnos rendszertelenül eszem.... hol egész nap semmit, mert nem lehet, hol hazaérek és bevágok egy fél fazéknyit, csak mert tudom, hogy másnap megint nincs lehetőség enni... :S
Nehéz eset vagyok..:)
Szerintem először járj el gerinc tornára,hogy megerősödjenek az alsó hátizmad és a deréköved,plusz a gyógytornász megtanít normálisan edzeni ezeket a területeket.Csípőemelés,különböző kéztartással homorítások.
A gerinc egészsége és az alsóhát,derék ereje minden sport és az egészséges élet alapja.
Én a helyedben azt tenném rendbe először.
A gyengébb térdet saját testsúlyos guggolással felhozhatod.
GreenTea
Tényleg kemény idő beosztásod van.
Írj Mark86-nak nyugodtan, ő biztos tud segíteni!
Ha van valami esetleg, akkor nekem is nyugodtan írhatsz, itt is tehetsz fel kérdést! Ha töltöttél fel képet, akkor meg majd úgyis írok.
GreenTea
Jólvan, majd figyelem!
én olyan 28 körülinek néztelek
De az alakod jó, a kinézeten kellene fiatalítani, mondjuk beszélj egy jó fodrásszal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!