Mark86 . mér vagy ilyen bunkó es lekezelő, beképzelt?
a mártírokat nézd meg!
nagyon nagy film! :DD
hmm szóval egyéb szempontokból tkd vagy capu?
capuhoz nem csak a lábadon kell tudnod állni, erős kar és felsőtest is kell, és volt olyan felmérés ahol egy capu rúgás volt a leggerincszaggató bitangpusztulatosan kibeb.aszottul ku.rvaerős! tonnás erő volt benne!
de sztem Neji te is láttad azt a videót, amikor a capus. karatés és a tkd-s rúgott.
amúgy.. áhh tkd lábtechnikája engem annyira nem vonzana, szóval annyit úgysem rúgok, meg fejre.. áhh. viszont capuban jók ahogy letámasztja a kezés és úgy rúg, a saját harcművészeted technikáit lehet vele színesíteni.
pl én gyakoroltam olyan rúgást hogy kifordulok és egyik kezemmel közben letámaszkodom. mert ha úgy adja ki magát a mozgás, akkor tudjak fordulatból ilyen nehézked helyzetből is támadni.
szóval neked mehetne a capu!!
azt nem bírom, ha valaki harcművészetként emlegeti.. de az ilyenek általában megütni nem tudnának valakit, nemhogy egy összetett rúgást véghezvinni egy élő emberen :)
a mártírok még ennél is jobb [link]
amúgy keressetek rá az én filmem trailerére!
"serbian film" :D érteni fogjátok :D
Eredeti tejsavó fehérje 82%-os eladó! (bevizsgált)
2000Ft/kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!