Edzés és kaja. Tanács?
Esténként tudok futni járni, előtte 2-3 órával eszek. Napközbe figyelek a kajálásra, de nem tudom, hogy futás után mit kéne ennem. Mindenki mást mondd, szénhidrátot, vagy fehérjét? Sokat semmiképp sem akarok enni, mert utána aludni is akarok. 1 éve rendszeresen mozgok, 2-3 nap futás, 1 nap súlyzós edzés, már vagy 25 kg-ot fogytam. Most 183cm és 92 kg vagyok, 30% testzsír. Vegyek fehérjét futás utánra, vagy salátát egyek (kb 20dkg-ot szoktam)?
Kb mikor kezdjek több súlyzós edzést csinálni, mármint pl mennyi testzsírszázaléknál érdemesebb már nagyobb hangsúlyt fektetni rá?
Leginkább tapasztalatokra és tanácsokra lenne szükségem. Köszi mindekinek.
GreenTea
Az érdekes, viszont belefér a 2 naponta klotyó. Szerintem azért lassan vissza fog állni a régi rendszerbe, csak most egy kicsit hirtelen lehetett a szénhidrát csökkentés. Én erre gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!