Milyen tápkiegeket használsz? Mennyit költesz havonta rá?
uhh hát szóval
reggel 1 stanazolol(10 mg),A vitamin,tribulus maximus,Joint-x,legalon 140mg,100% whey protein professional
edzés után 1 stana,daily one,joint-x,Jumbo proffessional
este 1 stana,legalon,Joint-x,Cink,magnézium-kálcium,meg 100% whey protein professional
lefekvés elött Arginin-ornithin-lysin
napközben pedig iszogatok egy másfél literes cappys üvegben levő 15G BCAA-express,10G kreatin monohidrát,15G glutamin 50G dextrózzal. meg amikor eszembe jut amino 5600 tablettákat is bedobok.
de a rizs csirke megy kb 2-4 óránként.
nemtudom mennyibe kerül,nem érdekel a pénz,ha magamra sajnálom akkor már rég rossz.
a kövi 8 hetesnél a monohidrátot cserélem creatine PHXre mert az nem köt annyi vizet és jobban látszanak a 'kockák' :)
b@zdmeg te nem sz@rral gurigázol! :)
köszi mindenkinek! :)
GreenTea
TOMAtm: Ez komoly amit írtál?
GreenTea
Én igazából csak arra lennék kíváncsi, hogy miért nyomod a stanát magába?
A crea PHX-ről meg nem tudok igazából semmi extrát, nekem nem jött be igazán, "kicsit" túlzó a reklámszövege.
GreenTea
Ja bocs, te ajándékba kapod a stanát?!:D
Arginin kicsit fokozza a bedurranást, de szexhez még sosem használtam:D
PHX-et én használtam, mondjuk volt előtte egy hónap monohidrátom feltöltéssel.
Nem kell tőle elájulni, és minimum a 3-4x esét be kell venni az ajánlott adagnak, h érjen vmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!