Converse vs. Nike a jobb?
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni, hogy converse cipőt vegyek vagy nike-ot.Melyik bírja tovább? vagy melyik néz ki jobban?2011. ápr. 4. 20:24
2/9 anonim válasza:
sose tartottam a converset egy nagy márkának, nincs semmi stílusa a cipőjeiknek csak egy 500ftos tornacipőre rányomnak egy konzerv emlémát.
3/9 Vadmeggy válasza:
Szerinted, csak egyetlen nike vagy converse cipő létezik?!
Szerintem ha márka alapján választasz cipőt, nem a formája/színe miatt, akkor egy gyökér vagy.
Egyébként meg nekem converse cipőm sosem volt, de nem is lesz.
4/9 A kérdező kommentje:
1. hogy nem vagyok gyökér( előbb nézd meg hogy mit jelent a szó)
2. hogy igen ezekben a márkákban gondolkodok
3. hogy engem nem az érdekel hogy neked van/vagy nincs ilyen márkájú cipőd ( attól, hogy neked ehez nincs pénzed az nem az én hibám...
2011. ápr. 4. 21:45
6/9 anonim válasza:
Nike-jobban tart jobb (legalabb is nekem lassan megvan 1 eve es epp egy picit kopott a talpa, igaz hogy nem egyfolytaba azt hordtam, de azert eleg sokat nyuztam)
Convers-tobb mindenhez megy
7/9 A kérdező kommentje:
hát jahh.. a converse sok mindenhez jó mert vékony meg stb. de a nike tartós és mindkettőt imádom. de ha converset vennék akk egy színbe venném meg valami ami mindenhez illik. Ha nike-ot akk meg nem sok mindenhez illik mert a pólóim nagyrészt hozzá simulnak a testemhez és az már hogy néz ki???
2011. ápr. 5. 14:58
8/9 anonim válasza:
9/9 A kérdező kommentje:
köszi.., de én lánny vagyok:)
2011. ápr. 6. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!