Hol érdemes MMA-t tanulni?
no jah, a téma kicsit zavaros mint az iszap.
mixed martial arts, hát azt már nem annyira tanulni szokás semmint gyakorolni inkább.
mert aki ilyen helyre megy gyakorolni, az jobb esetben pár éve már szokja hogyan kell ütni és milyen, ha megütik.
az ilyen kérdésekre azt szokták válaszolni (tanácsolni) hogy menj el boxolni és bjj-zni pár évet, és utána nézd meg az MMA-t.
szerintem mondjuk ez hülyeség, de tényleg nem árt, ha vannak alapjaid. az mma lényege az lenne, hogy mindenféle stílusból részt lehet venni, de nem azért, hogy ott megtanuld a stílust, mert ez nem stílus :) mit tanulnál? :D
Van a hősök terétől nem messze egy edzés, nem a Keleti pu. felé menj, hanem az ellenkező irányba (nem tudom milyen út van ott, azon megy a 20E busz)
őmm.. áh majd inkább megkeresem neked a címét a helynek :)
Köszi a válaszokat!
Igen, a bjj+box ötlete bennem is felmerült már, de időben ez így jobb lenne.
Engem olyan edzés érdekelne, ahova nem a kis divatb@zik járnak le, mert megnéztek két Brock Lesnar meccset, hanem ahol tényleg rendes edzés folyik, és akár a belünket is kihajtják, csak hogy fejlődjünk.
Hozzáteszem, nem vagyok teljesen kezdő, tehát nem azon az edzésen kellene megtanulnom az alapokat.
na, gugliztam térképeztem neked.
tehát, mint írtam, a Hősök terénél.
Dózsa György út, Szabolcs utcai megállónál.
a hősök tere felé haladó busz oldalán, "jobb oldalt" van a hely, a kereszteződéstől nem messze.
nem tudom mi van kiírva, arra emlékszem, hogy lefelé volt lépcső. amúgy valahol ott van kirakva egy piros hirdető "cégér" is, csak hogy felismerd hogy jó helyen vagy.
telefonszámot nem tudok, mert anno sok ilyen számot lementettem de nem tudom melyik melyik volt :)
nézd meg a helyet, biztos ki van írva valami, asszem kedd csütörtök volt edzés, ha lemész 18-19 óra körül, biztos ott találod őket.
ha van egyéb kérdés, időnként visszaolvasgatok ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!