Ökölvívók vagy MMA-sok?
Ezzel csak az a gond, hogy ha igaza lenne az előzőnek, az MMA tele lenne a "futottak még " kategóriájú boxolókkal, akik megnyerik. mint pl a Botha. Az is elment K1-be, hogy majd megmutatja, aztán jól szétverték, aztán ott még földharc sincs.
Ezzel szemben az MMA világát a birkózók, jitsusok uralják.
Várjunk, várjunk én nem azt mondtam, hogy bármelyik bokszoló agyonverne egy MMA-st egy MMA meccsen! Én csak azt mondtam, hogy van 1-2 igen jó képességű ökölvívó (pl: Klicskó tesók és Pacquaio), aki elmehetne MMA-zni.
Viszont szerintem a régiek (Ali, Tyson és a többi), lazán összevernék a mai MMA-sokat. Ugyanis Ali-ék idejében a boksz sokkal keményebb volt.
uncsi földharc? csak a laikusoknak az.
ez a különbség a box meg a földharc között, akármennyire nem értesz hozzá, a boxban nagyjából érted mi folyik a ringben. Földharcnál meg lövésed sincs mire megy ki a játék.
mindenki tudja mi a jobbegyenes, meg a balhorog. de tudod, hogy mi a háromszög, a guard, az omoplata, meg a kimura? a boxoló se tudja, és ezért védtelen ezekkel szemben.
Lenne aki nyerne és lenne akit hülyére vernének.
Pacquaio azért eltudna verni egy párat ez biztos.
Azt a szőrös hátú oroszt meg hát úgy megvernék hogy azt sem tudja fiú e vagy lány.
A régi Tyson is letudna csapni párat.
Tegnap 22:36-os válaszoló!
Ezt én nem hiszem el amit írtál. Ökölvívás szabályrendszerben egy MMA-s egy profi bokszolót képtelen megverni, maximum úgy hogy ha az mma-s gyerek 40 kg-val nehezebb. De egyébként képtelenség! Még a K1 harcosok kéztechnikáját sem lehet összehasonlítani egy bokszolóéval, nemhogy egy MMA-sét. Egy klasszikus MMA-s a BJJ-muay thai kombinációt tanulja, kizárt hogy egy bokszolót ökölvívásban legyőzze. Ez kamu.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!