Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 15 évesen érdemes még elkezden...

15 évesen érdemes még elkezdeni valamilyen sportot?

Figyelt kérdés

Idáig semmit sem sportoltam. Úszni nem tudok (nagyon víziszonyos vagyok), konditeremre meg nincs pénzem, szóval ezek kizárva...:S

15/F, köszi előre!

2011. márc. 28. 14:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

GreenTea

20:00-nak: Nem, nem állhat meg a növésben!

Kérdezőnek: Az előttem kommentelő elég jó küzdősportokat és önvédelmi stílusokat írt! Érdemes kipróbálni.

2011. márc. 28. 22:20
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszi

Krav maga-t már lehet 15 évesen is?:O Azt hittem, azt főleg idősebbeknek oktatják.

Amúgy nem tudom a környéken (győri vagyok van e lehetőség krav maga edzésekre. Wing Tsun oktatás viszont indul elvileg ősszel egy suliban. Azt is érdemes lenne kipróbálni?

2011. márc. 29. 06:39
 13/14 A kérdező kommentje:
Az ,,idősebbeket" persze úgy értem, hogy 20as korosztálytól felfelé. :D De ilyen korban is van már rá lehetőség?:O
2011. márc. 29. 06:41
 14/14 anonim ***** válasza:

GreenTea

Szerintem nincs alsó korhatár. A wing tsun is nagyon jó, viszont az nem lesz olcsó mulatság.

2011. márc. 29. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!