Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Sustanon 250 szeretném kipróbá...

Sustanon 250 szeretném kipróbálni, mennyire dobna meg és milyen káros mellékhatások jöhetnek ki rajtam?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Mielőtt válaszolnátok, mindennel tisztában vagyok. Evéssel, ivással, beadással kapcsolatban, proviron mellé és vitaminkiegészítő, ami lényeges hogy nem most kezdtem edzeni! Csak értelmes válaszokat szeretnék, és nem kioktatásokat.Köszönön elöre is

Ui.: Már beszedtem 2 kúra Stanazolol tablettát, és nem volt tőle bajom.

2011. márc. 21. 14:07
 1/7 anonim ***** válasza:
szia! mióta edzel?
2011. márc. 21. 14:17
 2/7 clint ***** válasza:

a stanazolol nem erős tesztoszteron származék mint a sustanon.

kopaszodás, herezsugorodás, (kezelhetetlen)ragyásodás, libidóhalál, elhízás, csöcsösödés, stb a lehetséges mellékhatások, ami proviron ide vagy oda előjöhetnek.

HA nem gyullad be (azaz nincs gyulladt fájdalon a szuri helyén) nagy valószinűség szerint hamis a cucc.

2011. márc. 21. 14:29
 3/7 anonim ***** válasza:
nah,itt a szakértő úr hál'istennek! :)))
2011. márc. 21. 14:30
 4/7 clint ***** válasza:
100%
ennyire zavarok ?
2011. márc. 21. 14:36
 5/7 anonim ***** válasza:
nem! miért zavarnál? nem k@csögségből írtam,hanem azért mert zsigerből vágod a témát!
2011. márc. 21. 14:38
 6/7 clint ***** válasza:
100%
szivem szerint hazudnék, hogy belehal ha szed vmit, de ugyis van valami ismerőse vagy haverja aki szedett és nem lett baja vagy titkolja, emiatt ugyis kipróbálja ő is, akkor legalább ne csináljon baromságot.
2011. márc. 21. 14:40
 7/7 anonim ***** válasza:
igazad van,nincs is baj ezzel,annyi gyökér van hogy az hihetetlen!
2011. márc. 21. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!