Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek baj, ha már 5...

Szerintetek baj, ha már 5 hete edzek lassan és az első 4 hétben csak 20-val csináltam a fekvőtámaszt? Oszt rá amikor az 5 hét (most) felugrottam 70-re. Ennyit csinálok összesen egy nap amikor edzek.

Figyelt kérdés
2011. márc. 20. 08:20
1 2 3
 11/21 fjps ***** válasza:
Először is döntsd el, hogy melyik a fontosabb számodra, hogy lefogyj, vagy hogy izmosodj. Egyszerre a kettő nem fog menni. Ettől az edzéstől erősödhetsz, ha viszont fogyni szeretnél, akkor aerob edzést válassz inkább. Pl. járj el futni.
2011. márc. 20. 12:41
 12/21 anonim ***** válasza:

itt úgy látom, van az a gond, hogy két különböző dologról beszéltek: gyúrósoknál az izmosodás az izomtömeg felszedését jelenti, tehát amikor nagy dudorodó izmaid lesznek, amiket lehet mutogatni. Erre valóban azt mondják az okosok, hogy nem megy fogyás mellett.

(Küzdő)sportoknál meg az izmosodás az izom fejlődését, tónusosabbá, tehát erősebbé válását jelenti, magyarán az izomtömeg nem igazán változik, hanem úgymond a minősége (mivel az ottani edzéstől alapból nem fogsz akkora izomtömegeket magadra építeni, fogyástól tök függetlenül, hiszen tök felesleges). Ez viszont megy fogyás mellett is.

2011. márc. 20. 14:09
 13/21 A kérdező kommentje:
09:18-nek: Ne mondjad már nekem ezt a baromságot, hogy nem mükszik ez az edzésterv. Ezt a tervet pedig egy jó barátom személyi edzője írta nekem össze, hogy csinálgassam ezeket. És kissé erősebb is vagyok azóta mióta ezeket csinálgatom. :) Meg nem fáradok el hamarabb mint régebben amikor csinálok itthon valami házimunkát vagy bármi egyéb fizikai megpróbáltatású tevékenységet.
2011. márc. 20. 20:40
 14/21 A kérdező kommentje:
Mondjuk én igazából első prioritásban az izmosodást nyomatom. Majd amikor elértem egy általam elképzelt izomtömeget akkor áttérek a fogyásra. :) Futni majd akkor kezdek el amikor még melegebb lesz az idő. :)
2011. márc. 20. 20:42
 15/21 A kérdező kommentje:
Persze nem olyan izmos akarok leni mint Arnold Swarthzi. :) Inkább alapszíntű akarok lenni. :)
2011. márc. 20. 20:43
 16/21 anonim ***** válasza:
Ha akarnál és minden pénzed/időd arra költenéd,hogy olyan izmos legyél,akkor se tudnál.
2011. márc. 20. 21:27
 17/21 anonim ***** válasza:

GreenTea

Fogalmazz már normálisan, olyan hülyeségeket írsz, hogy csak nézek. Jártál te nyelvtanra?

2011. márc. 20. 21:48
 18/21 A kérdező kommentje:
Utcsónak: Az íráshibáim észrevételéért, ha te akarsz akkor korrepetálj másokat nyelvtanból. Mi a bajod? Te is ez a tipikus nyelv b*zerátor vagy aki már az alapján ítél meg egy embert/embereket ahogyan ír(nak)/fogalmaz(nak). Ha te meg csak nézel, hogy hogyan fogalmazok azaz én dolgom, én tudom értelmezni, hogy mit írok. De az már más kérdés, hogy te unalmadban mindig csak szőrszálhasogatózol.
2011. márc. 21. 00:11
 19/21 anonim ***** válasza:

GreenTea

Bocs, hogy mindig csak szőrszálhasogatózok, ez a hobbim. Nem a helyesírási hibáid miatt írtam, hanem a magyartalan fogalmazásért, teszem hozzá csak itt-ott. De hagyjuk tényleg. Egyébként érthető mit írsz, csak néha elkap az agyfasz ha valami ilyet látok:)

Ha valaki tényleg nem tud írni azt csak kiröhögöm és válaszolok neki a saját nyelvén. pl: http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..

2011. márc. 21. 07:53
 20/21 anonim ***** válasza:
xDD
2011. márc. 21. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!