Szerintetek baj, ha már 5 hete edzek lassan és az első 4 hétben csak 20-val csináltam a fekvőtámaszt? Oszt rá amikor az 5 hét (most) felugrottam 70-re. Ennyit csinálok összesen egy nap amikor edzek.
itt úgy látom, van az a gond, hogy két különböző dologról beszéltek: gyúrósoknál az izmosodás az izomtömeg felszedését jelenti, tehát amikor nagy dudorodó izmaid lesznek, amiket lehet mutogatni. Erre valóban azt mondják az okosok, hogy nem megy fogyás mellett.
(Küzdő)sportoknál meg az izmosodás az izom fejlődését, tónusosabbá, tehát erősebbé válását jelenti, magyarán az izomtömeg nem igazán változik, hanem úgymond a minősége (mivel az ottani edzéstől alapból nem fogsz akkora izomtömegeket magadra építeni, fogyástól tök függetlenül, hiszen tök felesleges). Ez viszont megy fogyás mellett is.
GreenTea
Fogalmazz már normálisan, olyan hülyeségeket írsz, hogy csak nézek. Jártál te nyelvtanra?
GreenTea
Bocs, hogy mindig csak szőrszálhasogatózok, ez a hobbim. Nem a helyesírási hibáid miatt írtam, hanem a magyartalan fogalmazásért, teszem hozzá csak itt-ott. De hagyjuk tényleg. Egyébként érthető mit írsz, csak néha elkap az agyfasz ha valami ilyet látok:)
Ha valaki tényleg nem tud írni azt csak kiröhögöm és válaszolok neki a saját nyelvén. pl: http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!