Motiváció hiány?! (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
GreenTea
Ne viccelj, még jó hogy megdobná az edzéskedvedet. A nőre meg ha annyit kell költeni, hogy elfogyna az összes zsé, akkor nem éri meg az egész. Mennyél szépen kondiba!
attól függ. láttam már olyat aki lement terembe meglátta az ezer éves kövületeket akik gyak ott laknak lent, ennek megfelelő testalkattal (hegyomlás:D) és vérszemet kapott, elkezdett zabálni rendesen, és olyan edzéseket letolni hogy csak kapkodtam a fejem.
és ennek az ellenkezőjével is találkoztam (exedőztárs), egyszerűen azt mondta hogy ő szégyelli magát lent, kicsi, úgy érzi hogy kinézik (pedig pont nem érdekelt senkit:) ) és soha többet nem jött le...
ha van benned egy kis versenyszellem akkor hajrá. az a nő aki meg csak a pénz miatt van veled az nem éri meg, jön a jó idő, rengeteg az olcsó, vagy ingyenes program, tessék sétálni, kimenni valahova, megnézni milyen igyenes koncertek vannak, stb... megoldható. ez a nő nem biztos még hogy egy életre szól, viszont az edzés a legvadabb szeretőd lesz ha elkap a gépszíj téged is:)
Kondi.
Ha a csajnak jobban bejön az hogy fizetsz neki mindent mint az hogy a pasija jól néz ki akkor hagyd ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!