El vagyok keseredve, van valakinek tapasztalata?
Igen,egy sportorvos nem lenne rosz.
Egyébként meg nem ártana megerősíteni a derékövedet,ugyanis szinte minden sport alapja a derék ereje,tartása.
Kezdhetnéd úszással,gerinctornával,főleg különböző homorítások,de úgy tudom a kettlebell is kimondottan deréköv megerősítő.
Egyébként meg a röntgen nem mutatja ki,ha pl porckorong kidülledés,vagy gerinc sérved van.Ezt csak az MR-en látszik.
Szerintem a sportorvos mellett az ideggyógyászatra is elmehetnél,mert 3-4 hónap fájdalom már nem egy kis könnyű panasz.
Nem voltam még sportorvosnál, és ami azt illeti nem bízok én már ebben sem, hogy ő tudna segíteni mert nem tudom elképzelni ő mivel tud többet mondani mint 1 ortopéd orvos. Amúgy pedig, ha az úszás és a derékra alkalmazott gyógytorna segített, akkor megpróbálok itthon valami ilyesmi tornát majd utánnanézek mik lehetnek ezek, de ha tudtok mondani olyan mozdulatsorokat amit meg tudok csinálni itthon az jó lenne.
És "kézilabdás", mennyi idő volt még rendbejöttél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!