Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mirt fáj a bordám? (Kérdésed...

Mirt fáj a bordám? (Kérdésed túl röv. Anyád! )

Figyelt kérdés
Középen fáj de olyan mintha a csontom fájna! a mellkasomban izomláz van lehet hogy az miatt? Bocs nem tudtam máshova hova illene a kérdés!
2011. márc. 11. 22:42
 1/4 A kérdező kommentje:
*Miért
2011. márc. 11. 22:53
 2/4 anonim ***** válasza:
a szegycsontod? gondolom valami melledzést végeztél (fekvőtámasz, fekvenyomás stb.), amivel megerőltetted. ilyen nekem is szokott lenni, de utána hamar elmúlik. ha pihenéssel nem jön rendbe, akkor komolyabb is lehet (pl. ízületi gyulladás)
2011. márc. 11. 23:33
 3/4 TOMAtm ***** válasza:
izületi gyulladás.szedjél joint x et.napi 4-5 öt.1 hónap múlva nyoma sem lesz.
2011. márc. 12. 08:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Ma még fáj egy kicsit de az izmom az mert ha megfeszítem akkor az fáj! Meg az valúszínű hogy nagyon elb*sztam hogy 5 napig edzettem és nem volt pihenő nap! Fekvenyomásoztam egyébként ugyhogy valúszínű attól és eléggé meg erőltettem!
2011. márc. 12. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!